Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 17

Horoskopas balandžio 17 d., šeštadieniui

3–oji Mėnulio diena Tai intensyvi, aktyvi, tačiau nelabai sėkminga diena – daug agresijos, galimos traumos. Būkite atsargesni su metaliniais daiktais. Dirbkite mažiau reikšmingus darbus. Pasistenkite suvaldyti agresiją savyje, tačiau nepasiduokite ir bailumui. Susidūrę su provokacijomis, grubumu, sugebėkite save apginti – tai aktyvių Marso energijų įvaldymo diena. Senovėje šią dieną galąsdavo peilius, kaldavo ginklus.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būtų gerai leisti protui atsipūsti nuo darbų ir pasitraukti ten, kur rūpesčiai nepasiekia. Gal kur į gamtą ar į asmeninę vidinę erdvę. Puikių pojūčių padovanotų meditacijos, meninė kūryba, susikurtas namų jaukumas.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali būti, kad kas nors iš artimos aplinkos žmonių padarys kažką neįprasto, pateiks kokią staigmeną. Arba sutiksite svarbų asmenį, kuris pretenduos į sąjungininkus, draugus ar gerbėjus. Galite sublizgėti savo erudicija.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tikriausiai atsiras galimybė užlopyti profesinio gyvenimo ar piniginių reikalų spragas. Dalį pinigų pravartu paskirti savojo būsto tvarkymui, komforto užtikrinimui.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nepažįstamas arba toli nuo jūsų šiuo metu esantis svarbus asmuo gali suteikti netuščių vilčių. Gera diena atnaujinti ar suaktyvinti santykius su tuo žmogumi, kuriam seniai esate neabejingi.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gali atsiverti slaptas finansinis šaltinis. Galbūt jus pasieks žinia, kad kažkas netrukus ketina jums pasiūlyti darbą arba suteikti progą vienkartiniam reikšmingam pasipelnymui. Palankus metas pamąstyti apie ateitį.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dienos aktualija bus partneriai, draugai. Jie gali pašnibždėti neblogų idėjų. Norėsis pramogų, malonumų, bet patartina pasverti jų kainą. Bus nuotykių, jei pasikviesite svečių arba eisite į viešus renginius.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Trauks masiniai renginiai, tačiau nepatartina jiems eikvoti daug laiko ir jėgų. Pravartu susitvarkyti darbo aplinką, triūsti namuose ar aplink juos, ką nors paremontuoti, modernizuoti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galite sudalyvauti įdomiame renginyje, gauti intriguojantį pasiūlymą, įsitraukti į kokio klubo ar gerbėjų organizacijos veiklą, leistis į kelionę ar pan. Palanku skirti meilės pasimatymus, užsiimti kūrybiniais projektais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei imsitės turtinių reikalų tvarkymo, nepralošite. Seksis ne tik pasiskolinti pinigų, bet ir investuoti į nekilnojamąjį turtą, gerinti gyvenimo sąlygas. Beje, meilės nuotykis gali suryti kur kas daugiau lėšų ir laiko, nei tikėjotės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nebus įmanoma išsisukti nuo intensyvaus bendravimo. Laimei, jūsų pašnekovai bus nusiteikę labai geranoriškai, todėl susitarti net sudėtingais klausimais nebus sunku. Diena žada gerą dozę romantikos ir įdomybių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gyvenimas atrodys dosnus ir kupinas nerealizuotų potencijų, nesuvoktų galimybių, kurios netrukus turėtų atsiskleisti. Pajusite poreikį sportuoti, puoselėti savo kūną ir sielą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Aplinkui virs gyvenimo spektaklis, o jūs jausitės visaverčiu jo dalyviu. Atsiras kuo žavėtis ir ką kerėti savo asmeniniu žavesiu. Šiandien užmegztas ryšys žada ilgalaikį romaną. Gali prabilti jūsų meninis talentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius