-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 04 20

Horoskopas balandžio 20 d., trečiadieniui

18-oji Mėnulio diena. Šios dienos įvykiai tarsi veidrodyje parodys Jums, ką esate užsitarnavę, galite aiškiai pamatyti savo problemą. Reikia įsiklausyti į tai, kas Jums sakoma, kas su Jumis ar aplinkui vyksta.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiuo laikotarpiu labai svarbu neimti savęs gailėti, nekaltinti aplinkinio pasaulio, o pasistengti kuo efektyviau, aiškiau, geranoriškiau veikti. Prireiks greitesnės reakcijos, gebėjimo susiorientuoti greitai kintančioje situacijoje.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Atsisakykite bet kokių nebūtinų darbų, sutelkite jėgas esminiams uždaviniams, veikite labai atsargiai. Neduokite spontaniškų pažadų. Jus lengva bus išmušti iš pusiausvyros, todėl geriau būtų apriboti kontaktus, bendrauti tik su tais, kuriais pasitikite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiuo metu bus polinkis garbinti egoizmą bei savanaudišką, greitą naudą. Pasistenkite savo sprendimuose ir elgesyje remtis esminėmis vertybėmis, jas išlaikyti – šiuo metu tai labai svarbu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šis metas provokuos paminti subtilius žmogiškus dalykus dėl išlikimo, baimių, konkurencijos. Vis dėlto tai stiprus metas, galintis padėti atsirinkti, kas jums iš tiesų svarbu. Vertinkite gerus santykius su vyresnybe.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nepasiduokite ego vilionėms, veikite apdairiai, išmintingai atsirinkite šio meto galimybes, tuomet artimiausiu metu iš tiesų sustiprėsite, sukursite puikias kilimo visuomenėje sąlygas. Šis metas išbandys jūsų puikybę.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Metas nėra geras investicijoms. Verslo reikalams tai irgi ypač didelės rizikos metas. Neišlaidaukite, pasistenkite nedidinti dramų santykiuose.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būsite atsipalaidavę ir galėsite mėgautis harmoninga aplinka. Jūsų šeimai ir draugams bus smagu matyti jus puikiai nusiteikusius. Palepinkite juos, dovanokite nedidelių dovanėlių.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tai geras laikas ginti savo poreikius ir interesus. Puikus metas reklamuoti savo idėjas, prašyti joms užtarimo. Jūsų kasdienis gyvenimas yra stabilus ir pastovus, todėl galite imtis proveržių profesinėje srityje.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būsite paveiktas disharmonijos savo aplinkoje ar asmeniniuose santykiuose, tad diena gali būti nelengva. Turbūt šiandien nenorėsite veltis į rimtas diskusijas ar dirbti svarbius darbus. Bus sunku susikoncentruoti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Atrodo, kad jūsų nuomonė apie jums svarbius dalykus pasikeis. Galbūt nuspręsite keisti darbą, siekti karjeros, arba pasirinkti kitą partnerį. Galite jaustis sumišęs, tačiau nesitikėkite, kad gausite atsakymus į visus jums rūpimus klausimus. Stenkitės būti kantrūs.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūs šiandien galite nusivilti. Gali būti, kad numatomas romantiškas susitikimas bus atidėtas arba į jį neatvyks jums svarbus žmogus. Visgi nėra jokios priežasties manyti, kad jūsų santykiams iškilo grėsmė. Jei turite abejonių ir netikrumo, tikėtina, dėl kažkokių kitų priežasčių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

 

Ilgametis draugas šiuo metu gali tapti kažkuo daugiau. Greičiausiai, kad tarp jūsų visada buvo tam tikra kibirkštis, tačiau jūs to nenorėjote pripažinti iki šiol. Pagalvokite, ar norėtumėte, kad apie jūsų jausmus pagaliau sužinotų, pats laikas pasirinkti, ko jūs norite asmeninėje laimėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius