Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 22

Horoskopas balandžio 22 d., ketvirtadieniui

8-oji Mėnulio diena. Tai transformacijos diena, todėl reikalai gali pasukti Jums netikėta linkme - tiek gera, tiek ir bloga. Gal rasite skrynią su brangenybėmis? O gal ją prarasite? Jei mokate suderinti įkvėpimą su atsargumu, blaivų protą su gyva širdimi - tuomet daug nuveiksite.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien daug bendrausite su artimaisiais, kaimynais. Jūsų komunikabilumas darys dvejopą poveikį: viena vertus, suartins su kitais, leis kai ką išsiaiškinti, kita vertus, galite išgirsti ar paskleisti nemalonius gandus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dėl jūsų arba kitų žmonių kaltės galimi šiokie tokie nuostoliai, tačiau, nepaisant smulkių nesklandumų, sugebėsite rūpintis suplanuotais reikalais, šeima, namais. Pagerės jūsų apetitas, tad dietos laikytis būtų sunku.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dalykinėje srityje harmonijos ir stabilumo šiandien nėra ko laukti. Turėsite pasistengti išlaviruoti sudėtingoje situacijoje. O nuo šeimyninių pareigų taip pat neišsisuksite, nebent dezertyruotumėte iš namų. Bet tuomet kils kitų problemų...

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien turėtų neblogai sektis įvairūs į pabaigą einantys reikalai - derybos, sutarčių sudarymas, darbai, susiję su žiniasklaida, leidyba, švietimu, raštvedyba, reklama, transportu. Netikėtumų gali pažerti telefoninis pokalbis, gautas laiškas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galite susitikti su reikalingais žmonėmis ir pakoreguoti kai kuriuos planus, susitarti dėl jums svarbių prekių ar tarpininkavimo. Galbūt turėsite ir neplanuotų išlaidų, nuostolių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Netikėtas pasiūlymas ar pareiškimas gali priversti jus sunerimti. Galbūt pasijusite nebekontroliuojantys situacijos. Asmeniniuose santykiuose irgi nieko gero. Pyksitės su namiškiais, o labiausiai su antrąja puse.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Prarasite įprastinį aktyvumą. Gal buitinės problemos, o gal laikina vidinė disharmonija trukdys jums pademonstruoti išmonę ir komunikabilumą. Laikykitės darbo saugos taisyklių, kad išvengtumėte nemalonių incidentų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Mėgausitės draugystės ryšiais, savo populiarumu, patinkančia veikla. Galbūt pulsite ieškoti pikantiškų meilės pojūčių, įvairių nuotykių, siekdami atsiriboti nuo smulkių problemų, rutinos.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Vargins profesiniai ir asmeniniai rūpesčiai. Galbūt jūsų nepalaikys kolegos, partneriai. Nesielkite kaprizingai, įžūliai, nes tuo tikrai nieko nelaimėsite. Atsargiai elkitės su elektros prietaisais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jums rūpės gerokai nuo kasdienybės nutolę dalykai. Informacija, kurią gausite internetu ar kitais būdais, gali nepaprastai suintriguoti. Įtemptai darbuosis tie iš jūsų, kas turi reikalų su užsieniečiais, kelionėmis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galite tikėtis įvairių išbandymų. Geriau nesistenkite nuversti kalnų ir, jeigu įmanoma, venkite atsakingų sprendimų, įtampos, nes vis tiek daryti įtakos besiklostančioms aplinkybėms šiandien bus beveik neįmanoma

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jausite aštrią konkurencinę kovą. Tikėtina sumaištis tiek vidine, tiek išorine prasme. Staiga nei iš šio, nei iš to galite nutraukti ryšius su jums svarbiu asmeniu arba leistis į pavojingą avantiūrą. Atsargiai su elektra, technika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius