Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 24

Horoskopas balandžio 24 d., šeštadieniui

10-oji Mėnulio diena. Viena pačių geriausių Mėnulio dienų, tinkama vos ne visoms veiklos sritims. Ši diena nenustato jokių griežtų rėmų ar reikalavimų, tai tiesiog stiprios, harmoningos, palaikančios energijos šaltinis. Labai gera vedyboms, namų statybos pradžiai, šeimos sutvirtinimui, krikštynoms.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Žymiai daugiau dėmesio kreipsite į smulkmenas. Tai puikiausias metas prisiminti savo pareigas, susitvarkyti, ypač dokumentus, buitį. Daugiau dėmesio kreipkite į sveikatos problemas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Būsite itin komunikabilus, draugiškas ir nusiteikęs pačioms įvairiausioms naujovėms. Pats laikas pagaliau padaryti tai, ko galbūt seniai trokštate, bet vis nedrįstate. Galite atrasti tokių savo paties pusių, kurių net nenutuokėte esant.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Puikiai seksis dribantiems informacijos, tarpininkavimo srityse. Tai puiki diena prekybininkams, medikams, pedagogams, žiniasklaidos darbuotojams: protas šiuo metu imlesnis, didesnis pastabumas, kruopštumas, gebėjimas analizuoti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pagalvokite apie pinigus. Jei ši mintis jums nemaloni, išgerkite kavos ir dar kartą pagalvokite. Malonesnė nuo to ji , ko gero, netaps, bet jei galvosite ilgai ir atkakliai, šiandien jus būtinai aplankys puiki idėja, tiesiogiai susijusi su šia tema.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ši diena bus labai nebloga. Jausitės kaip namuose visur kur. Tai padės jums užmegzti gerus santykius su kolegomis, o gal ir baigti anksčiau užmestus darbus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūs visai be reikalo imatės svetimų darbų. Apsiriboję savais interesais sutaupytumėte daugybę laiko ir jėgų. Tai, kad kažkas nesugeba susitvarkyti su savais reikalais, neįpareigoja tuo užsiimti jus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

 Savaitė buvo gan sunki, todėl tikrai visus darbus ar reikalus atidėkite. Sėkme šiandien nepasikliaukite - tik atkaklus darbas leis pasiekti savo. Jums labai praverstų ir trys poilsio dienos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nedrybsokite lovoje iki pietų - pramiegosite savo sėkmę. Pirmoji dienos pusė palanki tvarkyti svarbius reikalus. Antroji tinkama tik poilsiui, bendravimui su draugais ar šeima.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien greičiausiai visur vėluosite, todėl nemalonumai garantuoti. Nesijaudinkite, tai puiki proga pasimokyti ir suvokti, jog ne visuomet galite valdyti aplinkybes.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Vertėtų įsiklausyti į patarimus tų, kuriais pasitikite, kitaip nusigraušite nagus. Moterims gerokai pasitaisytų nuotaika, jei užsuktų į grožio saloną ar parduotuvę naujo rūbo. Netaupykite savijautos sąskaita.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savijauta bus nebloga, šiandien seksis bendrauti su tais, su kuriais paprastai nė nemėginate rasti bendros kalbos. Būsite itin artistiškas ir ypač patrauklus priešingai lyčiai, tad visai įmanomas netikėtas romanas...

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Rytą prabusite gerai išsimiegojęs ir puikiai nusiteikęs. Romantiška nuotaika padės bendrauti, lengvai užmegsite pažintį. Tai gali būti trumpo, bet audringo romano pradžia. Vargu ar būsite nusiteikęs rimtiems ir ilgalaikiams santykiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius