Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 01

Horoskopas birželio 01 d., antradieniui

19-oji Mėnulio diena. Viena iš pačių nemaloniausių, pavojingiausių mėnesio dienų. Net gamta dažniausiai šią dieną verkia, neretai būna prastas oras: lietus, šlapdriba. Tai diena, kuomet keršto, pykčio, tamsos jėgos, iki tol pasislėpusios, ima veikti agresyviai ir atvirai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jausite didelį norą pažinti pasaulį - internetu ar keliaujant, ypač netolimose kelionėse. Tai metas, kai puiku sportuoti, važinėtis dviračiais, apskritai keliauti po Lietuvą. Taip pat gerai pradėti mokytis užsienio kalbos, kompiuterijos, įsigyti mobilų telefoną, kompiuterį, automobilį.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tai diena, kuomet keršto, pykčio, tamsos jėgos, iki tol pasislėpusios, ima veikti agresyviai ir atvirai. Galimi klasta, provokacijos, barniai. Yra didelis pavojus pakliūti į apgaulingų ideologijų tinklą, pasiduoti neigiamoms svetimoms įtakoms.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien tikėkitės pokyčių, paliesiančių jus stipriai ir tiesiogiai. Vargu ar galėsite ką nors pakeisti, bet į paniką pasistenkite nepulti, antraip tokios būsenos liksite ilgam. Saugokitės meilių kalbų žmogaus, kuris iš tiesų nejaučia jums simpatijos.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nebūkite pernelyg agresyvus ir atkaklus bendraudamas su kolegomis ar juo labiau - su artimais draugais ir namiškiais. Drąsiai skirkite pasimatymą vakare - laiką praleisite labai romantiškai ir maloniai.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Būsite pernelyg irzlus ir permainingos nuotaikos, kad galėtumėte normaliai bendrauti. Bandymai suprasti situaciją ją racionaliai analizuojant veikiausiai bus bevaisiai. Galite atgauti seną skolą.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Sutelkite visą savo kantrybę ir savitvardą, kad išvengtumėte konfliktų su pavaldiniais arba namiškiais. Ypač sunku bus suprasti gerokai jaunesnius už save. Prieš ką nors vartodamas, patikrinkite, ar nesibaigęs galiojimo terminas.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Seksis tvarkyti asmeninius reikalus, bet tik savus. Nesiimkite padėti kitiems - laukia abipusis nusivylimas. Finansinių nuostolių neturėtumėte patirti bet kuriuo atveju.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Geriau nepasirašinėkite dokumentų, sutarčių tokią dieną, nieko nežadėkite, neprisiekite - galite labai pasigailėti. Šios dienos vakaras ir naktis ypač pavojingi, todėl geriau būti namuose.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien galite prarasti kažką, ką seniai turite ar pažįstate. Tai gali būti senas draugas, iš močiutės paveldėtas žiedas ar kažkas panašaus. Nežaiskite azartinių žaidimų, susilaikykite nuo lažybų.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Saugokitės diskusijų ginčytinomis temomis - ginčas netruks peraugti į kivirčą. Politika, religija ir sportas - šiandien uždraustos temos. Pasistenkite būti atidus sutuoktinis ir mylintis tėvas (ar mama).   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būsite neįprastai lyriškai nusiteikęs. Jau kitą dieną vargiai galėsite racionaliai paaiškinti šiandienius romantiškus poelgius ar sprendimus. Tuo tarpu pasistenkite niekam nieko nežadėti ir nesišvaistyti pinigais.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Esate pernelyg užsiėmęs savo mintimis ir planais, tad vargu ar reaguosite į kokius nors išorinius dirgiklius. Tiesą sakant, nieko svarbaus ar skubaus ir neturėtų nutikti. Ramiai ravėkite savo daržą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius