-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 07

Horoskopas birželio 07 d., antradieniui

7 Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią Mėnulio dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Intuityviai jausite aplinkinių simpatijas ar priešiškumą, bus sunku nuo jūsų ką nors nuslėpti. Būsite žavingi ir dalykinėje, ir romantiškoje aplinkoje. Šiuo metu svarbu nuo nieko nepriklausyti, patiems kaupti žinias ir informaciją.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kuo ramiau į viską reaguosite, kuo atlaidžiau vertinsite jų pasakytus žodžius, tuo greičiau išspręsite nesutarimus. Nederėtų nieko smerkti, keiksnoti, demonstruoti savo principų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dėl smulkmenų galite susipykti su mylimu žmogumi. Vertėtų atsargiau kritikuoti, reikalauti ir žadėti. Tvarkant asmeninius reikalus, bendraujant su funkcionieriais, apsiginkluokite kantrybe.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Puiki diena pasitikrinti sveikatą, kur nors išvykti, pamiršti paskutinių dienų įvykius. Visą dieną būsite dėmesio centre. Konkurentus tai akivaizdžiai erzins, bet jūsų žavesiui niekas neatsispirs.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Svarbu suvokti, kas iš tikrųjų vertinga ir išlaikyti tai, ką turite geriausio. Profesinė veikla alins, nes teks imtis rimtų darbų, užsikrauti ant savo pečių didelę atsakomybę. Svarbu teisingai įvertinti savo galimybes, sutarti su vadovais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būsite stiprūs ir energingi. Namuose greičiausiai norėsite permainų, o imantis pertvarkymų, reikėtų paisyti ir namiškių nuomonės. Ne vienam gali tekti susivokti, jog meilė ir pinigai skirtingi dalykai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei nekeliate sau didelių profesinių reikalavimų ir tenkinatės įprastais darbais bei atlygiu, diena bus rami. Viskas gražiai ir laiku suguls į savo vietas. Palanku vykti į kelionę ar kur nors važiuoti darbo reikalais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Svarbius sprendimus neskubėkite priimti ir gerai pamąstykite. Asmeniniai santykiai klostysis nenuspėjamai: galite netikėtai įsimylėti ar suabejoti santuokos tvirtumu.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei esate išvykę, lankotės įvairiuose renginiuose, susipažįstate su naujais žmonėmis, būkite atidesni: gali megztis apgaulingai romantiškos pažintys.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Neatsisakykite padėti tiems, kuriems reikia pagalbos. Diena palanki taikioms diskusijoms: tačiau vis tiek būkite santūrūs ir jauskite, ką verta sakyti sutuoktiniui, o ką geriau nutylėti. Jei ruošiatės atostogoms ar rengiate namuose draugų vakarėlį, neišvengsite sumaišties

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei esate pakviesti į kokį renginį ar vakarėlį, būsite nusiteikę romantiškai ir pakiliai. Drąsiau svajokite, nebijokite garsiai išreikšti savo lūkesčių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kritiškiau pažvelkite į save iš šalies, išdrįskite pripažinti, kur esate neteisūs. Vasara tam labai palankus metas: visi šiek tiek išsiblaškę, atsipalaidavę, geranoriškesni.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius