-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 10

Horoskopas birželio 10 d., ketvirtadieniui

28-oji Mėnulio diena. Rami, harmoninga diena. Palanki tęsti jau pradėtus darbus, gilintis į savo sielą. Šią dieną daugiau dėmesio reikia skirti vidaus pasauliui, sielos reikmėms.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Puikus metas sudaryti komercines, nuomos sutartis, įsigyti materialinių vertybių, pirkti dovanas, tartis dėl kredito. Tikriausiai pavyks naudinga linkme pakreipti kai kuriuos aktualius reikalus. Galima perspektyvi pažintis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena palanki bendravimui, tarpininkavimui, įvairių ryšių užmezgimui, prekybai, kūrybai. Neblogai seksis meilėje. Netgi ta informacija, atsakymai, kurių nesinorėtų girdėti, nuskambės kažkaip švelniai, jautriai, nesukels nuoskaudos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien derėtų kartu su šeima aptarti bendrą biudžetą, pakoreguoti laisvalaikio planus, jei jie neracionalūs, per daug kainuojantys. Pasikonsultuokite su žinovais dėl reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, komercija, nuoma, apdaila.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ši diena jums turėtų būti šauni. Puoselėsite meilės svajones. Tik parodykite iniciatyvą ir patinkantis asmuo sureaguos romantiškai bei žaismingai. Galimi neblogi pasiekimai mene, pramogų versle, sporto srityje.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gerų rezultatų ar naujienų galite tikėtis darbe. Galbūt pavyks įsidarbinti ar papildomai užsidirbti. Ne pro šalį būtų keisti mitybą į sveikesnę, išsivalyti organizmą, peržiūrėti garderobą ir pagalvoti, kaip jį atnaujinti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Labai aktualus bus meilės arba verslo partnerystės klausimas. Galbūt įsigysite naudingą sąjungininką ir pan. Augs noras mylėti ir būti mylimiems. Šiandieniai pasimatymai neturėtų nuvilti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ši diena bus svarbi tiems iš jūsų, kurie tvarko investicijų, palikimo, draudimo reikalus. Palanku imtis naujo verslo ar reformų senajame, ieškoti partnerių, rėmėjų. Gali pasitarnauti atsitiktinai išgirsta informacija.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galite gauti neblogą žinią iš toli arba viliojamą pasiūlymą, susijusį su užsieniu. Gal ruošitės išvykti į kelionę, stengsitės įsigyti vertingą pirkinį ar pan. Palanku vizituoti svarbius asmenis, tartis dėl perspektyvų, juridinių reikalų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei reikia aptarti būsimus darbus, apsilankyti pas aukščiau stovinčius asmenis, darykite tai šiandien. Ir jums, ir tiems, su kuriais bendrausite, nestigs sveiko humoro, diplomatijos ir noro taikiai sureguliuoti bet kokias problemas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien būsite nusiteikę elgtis maloniai ir teisingai, galite tikėtis daugiau geranoriškumo ir iš aplinkinių. Tikriausiai iš visų pusių atakuos draugai ir pažįstami. Galbūt užmegsite naują reikšmingą pažintį ar atnaujinsite meilės romaną.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pasižymėsite puikia intuicija, subtiliu požiūriu. Diplomatišku elgesiu galėsite įveikti ar bent jau sumažinti slaptą priešpriešą, intrigas, nukreiptas prieš jus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien su jumis bus malonu bendrauti. Geriau suprasite kitus, o ir patys būsite atviresni, betarpiškesni nei paprastai. Sugebėsite pasitelkti savo patirtį bei išmintį, protingai patarti, pamokyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius