Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 11

Horoskopas birželio 11 d., šeštadieniui

10-oji Mėnulio diena. Viena pačių geriausių Mėnulio dienų, tinkama vos ne visoms veiklos sritims. Ši stiprios, harmoningos energijos diena laikoma labai gera vedyboms, naujų planų įgyvendinimui, šeimos sutvirtinimui, krikštynoms. Pravartu šią dieną rasti laiko atsipalaiduoti.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną galite subrandinti naują svajonę, greičiausiai susijusią su vasaros poilsiu. Būsite kupini drąsių, išradingų idėjų, tik nepamirškite jų pasverti realiomis galimybėmis. Geriausia išeitis – rasti kompromisą tarp svajų ir galimybių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią dieną visa, ko imsitės puikiai seksis. Tad nesivaržykite ir neribokite savo energijos. Palankus metas mokslui ir naujoms žinioms. Netrukus gali tekti ragauti ir saldžiųjų mokslo vaisių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nesvarbu, kiek reikalų turėsite, šiandieną viską spėsite. Nepasiduokite dvejonėms, kad galite pritrūkti laiko, nevenkite priimti ir naujus pasiūlymus. Tiesiog gerai planuokite savo dienos laiką, išbraukdami iš savo darbotvarkės nereikalingą veiklą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pirmąją dienos pusę gali kamuoti nerimastingas jaudulys. Tačiau jaudinatės labiau, nei reikėtų. Galbūt verta atvirai pasišnekėti su artimu draugu? O gal iki šiol buvote pernelyg išdidūs, vertėtų atsigręžti į tėvus ir įsiklausyti į jų nuomonę.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną tiesiog mėgausitės aplinkinių dėmesiu. Gera nuotaika, puiki išvaizda trauks žmones, išnaudokite progą gerai pasilinksminti. Tačiau besimaudydami šlovės spinduliuose, nepalikite šešėlyje mylimo žmogaus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią dieną, kaip niekada gali varginti ir erzinti triukšmas. Venkite gausių susibūrimų, spūsčių, geriau atidėkite planus vykti į didžiuosius prekybos centrus, nes greičiau liksite išsekę, nei patirsite malonumą. Atminkite, kad jūsų kasdienybėje svarbu ramybė ir harmonija, ypač šiandien.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gal net patiems atrodys keista, bet kaip niekad daug norėsite judėti, sportuoti, energija trykš per kraštus. Nukreipkite ją teisinga linkme, skirkite daugiau laiko šeimai, ypač vaikams šią dieną patiks jūsų veržlumas. Nebijokite atsigręžti į vaikystę ir prisiminti smagius žaidimus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Puikus metas laikant egzaminus, pradedant naujas pareigas, imantis naujų planų įgyvendinimo. Pasitaisys ir finansinė padėtis, neblogas laikas atsikratyti ir kai kurių įsisenėjusių skolų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią dieną galite pajusti gamtos šauksmą, neatsispirkite jam. Poilsis su draugais žygyje, gamtoje senokai jūsų galvoje kirbanti svajonė. Tačiau pravartu gerai pasiruošti, tikėtina, kad paskendę svajose tapsite kaip niekad išsiblaškę. Užmaršumas gali nemaloniai apkartinti jūsų poilsį.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandieną niekas neprilygs jums greičiu. Pranoksite visus greita orientacija ir reakcija. Kol kolegos svarstys, kas įvyko, jūs jau siūlysite, kaip galima išvengti blogų pasekmių. Tikslūs vertinimai ir gerai pasvertti sprendimai padės išsisukti sudėtingose situacijose, kurių šiandieną gali būti ne viena.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Iš prigimties esate pastabūs ir įžvalgūs. Šiandieną šios savybės ypač gali praversti. Gali tykoti pavojai įsivelti į intrigas. Netikėkite paskalomis apie artimą žmogų. Būkite atidesni, su kuo leidžia laiką jūsų vaikai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei jaučiate negalavimų, nenumokite į juos ranka. Šios dienos skuba nuo pat ryto gali įsukti į įvykių verpetą, tačiau turite atminti, kad stresas juo labiau nepagerina savijautos. Vertėtų stabtelti ir pasirūpinti savo sveikata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius