-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 11

Horoskopas birželio 11 d., ketvirtadieniui

18-oji Mėnulio kalendoriaus diena, kurios simbolis Beždžionė arba Beždžionė prieš veidrodį, ir tokią dieną paranku į pasaulį žvelgti kaip į veidrodį, prieš kurį stovime, per daug neįsitraukti į įvykius, likti daugiau stebėtojo vaidmenyje, nes šią dieną yra pavojus pakliūti į per daug dideles priklausomybes nuo aplinkinio pasaulio
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Būsite ypač žavingas bei tolerantiškai nusiteikęs kitų atžvilgiu. Gali kilti noras žaisti, manipuliuoti žmonėmis, todėl stenkitės to išvengti. Norėsis laisvės, kelionių, egzotiškų dalykų. Pagalvokite, kur norėtumėte ir galėtumėte sau leisti pakeliauti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Kažkas bandys apriboti jūsų laisvę, tačiau nesėkmingai. Jūs tam priešinsitės iš visų jėgų. Jausitės savimi pasitikintys ir galintys nuversti kalnus, todėl negaiškite laiko ir kibkite į darbus pasiraitoję rankoves.
 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Diena puiki įvairioms diskusijoms darbe. Stenkitės išgirsti kitų požiūrį, nebandykite priimti sprendimų vienas pats. Taip pat nelaikykite idėjų ar turimų pastabų savyje, mat tai nieko gero neduos nei jums, nei kolegoms.
 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Diena jūsų ženklui bus sėkminga, seksis daugelis pradėtų ir dar nebaigtų, ir dar tik būsimų darbų, jei tik nepradėsite tingėti. Metas palankus norintiems praplėsti savo akiratį ir pagaliau užsiimti tuo, apie ką ilgai svajojote.
 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Pasistenkite užmegzti naudingus santykius su „reikalingais“ žmonėmis. Dirbdami daugiau mąstykite kūrybiškai, o ne logiškai. Tai laikas jūsų reklamai, jeigu dirbate su viešųjų ryšių kompanijomis, negailėkite pinigų, kad kuo daugiau žmonių sužinotų apie jus ir jūsų veiklą.
 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Kūrybiškumas bei įsimylėjimas turi nemažai bendro. Bent jau šiuo metu tai leidžia jums atitolti nuo kasdienių smulkių rūpesčių. Tad šiandien jūsų kūrybiniai pasiekimai bei užgimę jausmai stipriai įtakos gyvenimą.
 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Jausite šiltus jausmus asmeniui, kuris, deja, jums abejingas. Tačiau nenusivilkite, o džiaukitės, kad sugebate jausti. Nederėtų savo susierzinimo, kad į jus nekreipia dėmesio, išlieti ant kitų.
 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Šiandien tiesiog sužydėsite. Į jus kreipsis pagalbos, todėl pasijusite reikšmingas. Tik neleiskite kitiems jūsų išnaudoti, geranoriškumas turi turėti ribas. Vienišiems Skorpionams geras metas antrosios pusės paieškoms.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jei norite išvengti galvos skausmo – venkite pernelyg aistringų santykių, kurie gali sujaukti protą bei gyvenimą. Pagundų bus tikrai nemažai, kadangi sulauksite kvietimų į vakarėlius ar renginius.
 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Stenkitės dirbti ne individualiai, o su komanda, tuomet žymiai daugiau pasieksite. Asmeniniuose santykiuose gali kilti nesklandumų, mat niekaip nepavyks susikalbėti su antrąja puse.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Kartais tenka aukotis ar atsisakyti tam tikrų dalykų, vardan kitų žmonių. Priimkite tai kaip duotybę ir nepykite. Gali būti, kad dėl svarbių reikalų darbe žlugs suplanuota kelionė arba koks nors ilgai puoselėtas projektas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Diena bus puiki, jausitės laimingas ir patenkintas savimi bei pasauliu. Gyvenimas panašės į nuostabią pasaką, todėl kiekvieną akimirką vertinkite ir ja džiaukitės. Nederėtų priiminėti jokių finansinių sprendimų, geriau negalvoti ir apie naujus darbo pasiūlymus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius