Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 12

Horoskopas birželio 12 d., sekmadieniui

11-oji Mėnulio diena. Dėl stiprių energijos srautų yra sunkiai prognozuojama, tačiau neabejotinai viena tyriausių Mėnulio kalendoriuje. Prieš pradedant svarbią veiklą, būtina kruopščiai tam pasiruošti ir būtina stengtis užbaigti neatidėliojant vėlesniam laikui. Mėnulis – skorpiono ženkle, tai lemia aistros ir paslapties būseną.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

 Savitvarda – jūsų išsigelbėjimas. Nežabotos aistros ir pavydas gali temdyti protą, šis metas tikrai nepalankus tranktyti kumščiu į stalą, priimti griežtus sprendimus. Nors manysite turį tvirtą stuburą ir galį suvaldyti bet kokią situaciją, aplinkiniams tai labiau panešės į prasiveržusią puikybę bei garbėtrošką. Vertėtų vengti kraštutinumų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali tekti patirti bendradarbių spaudimą ar net agresiją. Jei įmanoma, stenkitės nesivelti į konfliktus, atsitraukite. Aplenkdami aštrius kampus, šią dieną geriausiai galite pasireikšti bendraminčių draugijoje, galbūt patirsite kūrybinio įkvėpimo džiaugsmą. Geresnis metas susikaupimui bei ramybei nei lengvabūdiškoms linksmybėms.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei siekiate sėkmės versle – neturėtumėt ilgai dvejoti, ar trypčioti vietoje. Jei nesiryžtate priimti lemtingų sprendimų, geriau šią dieną nė nepradėkite. Sėkmė šįkart šypsosis tiems, kurie rizikuoja nerdami stačia galva ir nestabteldami. Galite netikėtai gauti didelę pinigų sumą. Tačiau atminkite, kas randama, gali būti lengvai prarandama.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Mylėkite ir būsite mylimi. Aistra šią dieną gali būti sunkiai tramdoma, ypač po karštakošiško santykių aiškinimosi. Jei negalite apsieiti be vienas kito erzinimų, provokavimų, kažin ar padės patrarimai iš šalies, tačiau gebėkite laiku sustoti. Intymus artumas kur kas geriau padės išspręsti daugelį nesutarimų, nei ilgos žodžių tirados.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galite sulaukti ne vieno priekaišto – ar darbe, ar namuose. Galbūt net būsite nepagrįstai apkaltinti. Neimkite giliai į širdį. Aplinkinių pavydas gali skaudinti, bet būdami kantrūs ir atlaidūs, gebėsite daug ką paaiškinti. Nepamirškite įvykdyti namiškiams duotų pažadų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Palankus metas gydytis netikėtai vasaros įkarštyje užklupusias ligas. Tik nedarykite to atsainiai. pasikliaukite specialistų patarimais ir venkite šarlatanų. Gali tekti rūpintis ir artimųjų sveikata, būtinai raskite tam laiko.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną gali varginti vaikų kaprizai ir įnoriai. Jei į juos žvelgsite tik iš aukšto, dar sunkiau rasite bendrą kalbą. Vertėtų susimastyti, ar iš tiesų visi jūsų nustatyti tabu bei draudimai yra pagrįsti, o gal kai kurios nuostatos jau paseno?

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gerų pirkinių metas. Įsigiję – nenusivilsite. Tačiau vertėtų orientuotis ne į kiekius, o į kokybę ir nepasiduoti „pirkimo terapijos“ manijai. Priešingu atveju rizikuojate prisikrauti pilnus kampus šlamšto. Taip pat puikus laikas iškyloms gamtoje.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei šią dieną sunkiau sekasi krimsti vadovėlius, dokumentus ar kitokią informaciją, nepulkite į neviltį. Tai ne jūsų gabumų problema, o tiesiog ne itin palanki diena naujų žinių ir informacijos įsisavinimui. Rytas už vakarą protingesnis, tad užuot bandę įsikalti sau kažką galvon, atsipalaiduokite pasikvietę draugus vakarienės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gali būti, kad šiandieną tiesiog tingėsite. Dar blogiau – turėsite „sumanumo“ tuo viešai girtis. Ne visi gali suprasti tokius pokštus, tad nederėtų vėliau stebėtis kilusiais nemalonumais darbe. Norite jų išvengti – tvardykitės ir, nors ir pro sukastus dantis, padarykite tai, ką turite padaryti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią dieną galite patirti daug gerų emocijų. Daug juoko, paikų išdykavimų, krizenimų. Tai išties nėra didžių planų ar darbų įgyvendinimo diena. Lengvai plauksite paviršiumi ir mėgausitės gera kompanija, ypač antroje dienos pusėje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią dieną gali nesisekti fiziniai darbai, būsite labiau linkę į meditaciją, dvasinius apmastymus, mintyse suksis nesenos praeities įvykiai. Palankus metas tokiam susimąstymui ir savianalizei, tačiau nepaskęskikte savyje, matykite ir pasaulį aplinkui. Dėmesio reikės ne tik jūsų vidiniam pasauliui, bet ir jūsų artimiesiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius