Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 15

Horoskopas birželio 15 d., trečiadieniui

14-oji Mėnulio diena. Įprastai tai pati sėkmingiausia Mėnulio diena, tačiau šios dienos sėkmę gali aptemdyti birželio 15 – osios vakarą laukiamas pilnas Mėnulio užtemimas. Tad šią dieną nederėtų tikėtis įvykių ar emocijų stabilumo. Mėnulio užtemimas sukelia stiprius išgyvenimus, o pastarieji gali sukelti nesąmoningas reakcijas bei poelgius. Kita vertus, tai palankus metas ugdyti savitvardą bei apsivalyti vidinį pasaulį.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pirmoji dienos pusė bus gana sėkminga, galite nuveikti nemažai svarbių iki šiol atidėliotų darbų, tačiau stenkitės juos pabaigti, kitaip galite ilgam įklimpti. Vakarop venkite susibūrimų, nes galite sulaukti provokacijų ir nemalonumų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali kamuoti vidinė įtampa, nerimas. Bandydami suprasti priežastis, galite panirti į praeities prisiminimus. Tačiau nederėtų pernelyg pasinerti į savo praeitį, nepaklyskite, šie išgyvenimai gali būti tiesiog nulemti gamtos reiškinių. Tad žvelgdami kur kas paprasčiau galite kur kas geriau atsikratyti įtampų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Valdykite savo ambicijas, tokiu metu kažin ar jos nuvestų link siekiamų tikslų, greičiau taptų našta ir jums, ir aplinkiniams. Atidėkite savo ambicingus planus vėlesniam metui, tikrai netruksite sulaukti palankesnių vėjų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Emocijos gali lietis pro kraštus, visokios – ir malonios, ir tulžingos, kupinos įniršio. Galite sulaukti nesmagių provokacijų, jūsų šios dienos išgyvenimai priklausys ir nuo to, kaip mokėsite atsispirti šioms provokacijoms.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gali apimti jausmas, jog esate atstumti, palikti „už borto“. Tačiau tai greičiau jūsų baimė, nei realybė. Gebėkite atskirti tikrovę nuo įvairių fobijų, kurias nulemia ir jūsų egoistinis užtaisas. Reikalaudami daugiau dėmesio iš kitų , būkite pirmiausia reiklūs sau.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią dieną jei jau ryžotės imtis kokios drąsios naujos veiklos, nesvyruokite. Bet kokios dvejonės gali lemti nesuvaldomą griūtį ir didžiulį emocinį nuopolį. Tad veikite valingai, o jei nepasitikite savo jėgomis, geriau atidėkite tokias veiklas vėlesniam laikui.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ir darbe, ir šeimoje gali persekioti aplinkinių driglumas, priekabės, priekaištai ar kaprizai. Tai jūsų psichologinio atsparumo ir tvirtumo išbandymų metas. Jei į priekaištus atskysite tuo pačiu, nesitikėkite geresnių santykių ir vidinės ramybės. Kantrybė ir atlaidumas padės išlaviruoti ir išvengti galimų konfliktų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dienos pradžios nemalonūs pojūčiai gali būti nulemti dar naktį patirtų išgyvenimų sapnuojant sunkiai suvokiamą, baisų sapną. Užuot bandę aiškintis ir analizuoti nakties ženklus, pagaliau pabuskite. Nakties šešėlių sėkmingai atsikratysite įnikdami į savo kasdienines pareigas. Nuovargis po darbingos dienos bus geriausias vaistas, atsikratant košmariškų reginių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite būti nustebinti atrasdami nemalonių savo mylimo, artimo žmogaus charakterio bruožų. Neskubėkite nusivilti, įvertinkite, ar šie blogieji bruožai nustelbia gerasias savybes, kuriomis iki šiol žavėjotės. Gali būti, jog tai tiesiog rožinių akinių ir naivių iliuzijų atsikratymo metas, vedantis į geresnį vienas kito pažinimą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei mokėsite laiku susigribti, žaibiškai reaguoti – šią dieną galite pagauti savą „auksinę žuvelę“. Galite sulaukti netikėtų pasiūlymų ar taip pat netikėtai praturtėti. Tačiau jei nesuvaldysite beaugančio apetito ir nebūsite linkę dalintis, rizikuojate likti prie suskilusios geldos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Blogas ūpas, vangumas ir abejingumas gali erzinti jau nuo vidurdienio. Gali kamuoti klausimas, kodėl darote tai, kas jums jau visai nebeįdomu, noras pabėgti toliau nuo įgrisusios kasdienybės. Jei nepajėgiate atsispirti šiai būsenai, bent jau stenkitės neužkrėsti ja kitų. Pasinaudokite mokėjimu „atsijungti“ ir supraskite, kad tai laikinas jausmas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei šiandieną bendradarbiai jūsų nesupranta, tai greičiausiai ne jų, o jūsų bėda. Pasitelkite visą savo išmintį ir iškalbą, norėdami ką nors įtikinti ar paaiškinti, kitaip bus sunku pasiekti norimų rezultatų ir kils pagunda tuo kaltinti kitus. Analizuokite pirmiau savo, nei kitų klaidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius