Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 18

Horoskopas birželio 18 d., šeštadieniui

17-oji Mėnulio diena. Kupina džiaugsmo, darnos, skambesio, kuomet būtina dalintis, mylėti. Šią dieną labai tinka paskelbti svarbią žinią, bendrauti, dalintis naujienomis, kartu tai laisvės, atsipalaidavimo, didesnio seksualinio aktyvumo diena. Šią dieną turėtų būti pagerbtas moteriškasis pradas.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną primygtinai vengite ginčų, kivirčų. Net menjas smulkmeniškas nesutarimas gali peraugti į rėksmingą skandalą, kurio atgarsiai ir nuoskaudos gali persekioti dar ilgai. Raskite savyje jėgų nusileisti, kai ką praleisti pro ausis, irzlų partnerį galite suvaldyti tik savo santūrumu ir kantrybe.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią dieną gali tekti atlaikyti didžiulį artimųjų, ypač vaikų, spaudimą. Kažin ar tai ta žutbūtinė kova, kurioje turėtumėt užsispyrusiai laikytis savosios pozicijos. Suteikite artimiesiems daugiau laisvės ir turėsite galimybę išbandyti jų atsakomybės ir pareigos jausmus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali gerokai išvarginti buitiniai rūpesčiai, o tai gali atsiliepti dirbant kitus darbus. Šeimyniniai reikalai šįkart nėra tinkamas pasiteisinimas darbe, kuomet nespėjate atlikti visų užduočių. Rizikuojate įsisukti į nemalonumų ratą – priekaištai darbe virs blogomis nuotaikomis namuose. Tad būtina geriau planuoti savo laiką, galbūt pravartu geriau pasiskirstyti pareigomis namuose.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną galite rimtai suklysti. Dar blogiau – gali kilti nemažai pagundų kaltę suversti kitiems, vengti atsakomybės. Jei pasirinksite šį kelią – vėliau galite patirti dar blogesnių pasekmių. Geresnis kelias – pripažinti, kad klysti žmogiška ir bandyti ištaisyti klaidą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ši diena – vidinio polėkio ir laisvės, didžiulės aistros. Nevaržykite savo jausmų, vaizduotės, jausite palaimą šią dieną būdami kuo arčiau mylimo žmogaus. Jokie reikalai, aplinkybės neturėtų trikdyti jūsų laimės.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galite sulaukti geros žinios, pakvietimo į svarbų renginį, šeimos šventę. Net jei būsitę užsisukę rūpesčiuose, reaguokite pozityviai, neatsisakykite ir neatstumkite. Iš pažiūros ne didžiausios reikšmės žinia gali pakreipti jūsų gyvenimo tėkmę geresne vaga.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną gali ypač praversti jūsų komunikabilumas, gali tekti ir tarpininkauti. Būsite pastebėti, reikalingi ir įvertinti darbe. Vakare gali tekti ne ką mažiau bendrauti, galite sulaukti malonių svečių.
 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną viskas šalia jūsų ir aplink jus tiesiog švytės. Bendradarbiai dalins komplimentus, viršininkas pagyras, namiškiai taip pat lepins jaukiu dėmesiu. Tai ne atsitiktinumas, o atlygis, kurio tikrai nusipelnėte.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Po sunkios alinančios darbo dienos gali apnikti nenumaldomas noras imtis kulinarinių eksperimentų virtuvėje. Jei darbe turėjote būti tik instrukcijų vykdytojais, tai šalia viryklės galėsite atsigriebti ir pasinerti į fantazijų ir improvizacijų pasaulį. Kita vertus, jei nesate labai patyrę, nederėtų pervertinti savo gebėjimų, tariamos namiškių pagyros tokiu atveju gali būti ne nuoširdumo, o greičiau meilios užuojautos išraiška.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gali apimti neviltis, atrodyti, kad kai kuriems svarbiems jūsų jnorams ir troškimams jau niekada nelemta išsipildyti. Tačiau žvaigždės nurodo kitaip. Nepasiduokite, nesustokite, atkakliai užsispyrę judėkite į priekį ir netruksite įsitikinti, kad tikslas jau visai ranka pasiekiamas ir visai realus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūsų noras pasiduoti lemčiai ir likimui galbūt tėra bandymas išvengti atsakomybės, išsisukti nuo kai kurių pareigų. Pravartu būtų žvilgterėti į savo pastarojo meto sprendimus ir veiksmus iš šalies ir atsakyti sau – ar iš tiesų visuomet elgiatės sąžiningai, nuoširdžiai? Daugelis dalykų kur kas labiau priklauso nuo jūsų pačių, tereikia tai pripažinti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šios dienos malonumai gali brangiai kainuoti ar net virsti ilagalaikėmis skolomis. Tad prieš pasinerdami į prašmatnias linksmybes, gerai pasverkite savo galimybes, juo labiau jei esate atsakingi už visos šeimos finansus. Sutauopę dabar, ateityje galite patirti kur kas didesnių ir smagesnių malonumų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius