-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 24

Horoskopas birželio 24 d., trečiadieniui

1-oji Mėnulio diena. Ši diena turi didžiulę kūrybinę jėgą, kuri tarsi suspausta spyruoklė „išsiskleidžia“ mėnesiui bėgant. Tokią dieną labai gerai ką nors planuoti, būtina kontroliuoti mintis – jos lengvai įsikūnija mėnesio laikotarpiu.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

Avinas
Jums nebūtina susitaikyti su tuo, kad kažkas jums pasakė „ne“, tačiau patartina įsiklausyti į tai, ką jums sako apskritai. Galbūt tikrai elgiatės ne visai protingai ar apgalvotai, o artimieji tai mato ypač gerai. Supraskite, kad jums taip pat reikia mokytis.

Jautis
Nors diena žada būti užimta, tačiau jums bus sudėtinga dirbti ir bendrauti. Galbūt galite nuveikti šiek tiek mažiau, bet svarbių darbų? Nesibarkite su jūsų kelyje pasitaikančiais žmonėmis, stenkitės jų neįžeidinėti.

Dvyniai
Kaip ir pridera Dvyniams, šiandien jausitės blaškomas dviem skirtingomis kryptimis. Vienu metu ir jausite energijos antplūdį dėl pozityvių jūsų gyvenime dalykų, tuo pačiu metu erzins ir prisiimti įsipareigojimai bei darbai.

Vėžys
Nebūtina veržtis bendrauti su žmonėmis, jei to daryti nenorite. Jei šiuo metu jūsų siela linkusi pabūti vienatvėje – patenkinkite šį poreikį, o kiti tegul palaukia jūsų dėmesio. Leiskite suprasti, kad jūsų savijautai būtina ramybė.

Liūtas
Šiandien greičiausiai jausitės įsitempęs, mat prisiimti įsipareigojimai neleis daryti to, ką norėtumėte. Tačiau tai nesitęs amžinai, todėl nesinervinkite. Tiesiog sulėtinkite tempą ir pagalvokite, kaip kokybiškiau turėtumėte atlikti savo pareigas.

Mergelė
Net ir paprastus darbelius šiandien atlikti bus sudėtinga. Planetų išsidėstymas lems, kad būsite išsiblaškęs, linkęs griebtis visko iš eilės ir nieko neužbaigti. Tad atidėkite ir sprendimų priėmimą, ir sudėtingus pokalbius.

Svarstyklės
Nors atrodote lengvai sukalbamas, tačiau tai klaidingas įvaizdis. Paprastai nesate linkęs konfliktuoti, bet jūsų pyktį gali iššaukti kas nors, kas pabandys sujaukti jūsų planus. Tik pagalvokite, ar verta švaistyti savo energiją barniams.

Skorpionas
Šiandien jūsų užsispyrimas gali išvesti iš proto ir šventąjį, tik klausimas, ar tai padės jums bendraujant su žmonėmis. Jei norite ko nors pasiekti, pasistenkite būti diplomatiškesni. Taip pat patausokite savo nervus.

Šaulys
Jeigu darbas ir karjera jums jau tapo svarbiausiu gyvenimo tikslu - prisėskite ir gerai apmąstykite savo gyvenimo prioritetus. Nustebsite, kad juos šiek tiek pakoregavus – gyvenimas nušvinta visai kitokiomis spalvomis.

Ožiaragis
Nepulkite demonstruoti savo ambicijų, kitaip kentės jūsų autoritetas. Šiandien galite sulaukti malonių žinių, tačiau neskubėkite jomis džiaugtis, informaciją patikrinkite.

Vandenis
Šiandien turėsite būti stiprus ir savo pavyzdžiu kitiems parodyti, kad viskas yra įmanoma. Deja, įtampa darbe gali atsiliepti santykiams su namiškiais šeimoje. Venkite aštresnių žodžių.

Žuvys
Stenkitės daugiau planuoti, mat jūsų nepunktualumas gali pakišti koją dalykinei sėkmei. Net nemėgstamus darbus atlikite be priekaištų, mat jus stebės per padidinamąjį stiklą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius