-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 26

Horoskopas birželio 26 d., sekmadieniui

25-oji Mėnulio diena. Tai susikaupimo, apmąstymų, savianalizės diena, kuomet labiau dominuoja išmintis, o ne veiksmas. Šią dieną negalima skubėti. Sukaupta informacija, išmintis gali tapti apsauginiu skydu nuo būsimų klaidų.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tai puiki diena geriems darbams, malonioms staigmenoms, netikėtoms dovanoms. Galite tiesiog trykšti gera energija, būsite pajėgūs kalnus nuversti, norėdami padėti ar nudžiuginti aplinkinius. Šios dienos įdirbis gali pakloti tvirtus pamatus geriems santykiams su jums brangiais žmonėmis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią dieną derėtų būti itin apdairiems ir neskubėti priimti skubotų, gerai neapgalvotų sprendimų. Jei norite pasiekti užsibrėžto tikslo, derėtų nesiblaškyti ir nebandyti apžioti per daug. Geriau susikoncentruokite ir imkitės vienos, kelių svarbiausių užduočių. Blaškymasis šią dieną būtų itin nenaudingas, dirbdami daug galite nenuveikti nieko.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nepraleiskite pro akis reikšmingų smulkmenų. Gali tekti pasinaudoti aplinkinių patarimais. Tikrai neprarasite savo orumo, jei išdrįsite paprašyti pagalbos. Žvilgsnis iš šalies padės geriau įvertinti jūsų veiksmus ir priimti teisingus sprendimus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną jūsų kelyje gali pasitaikyti daug smulkių kliūčių. Svarbu jas ne apeiti, o pašalinti. Taip pat ir santykiuose su žmonėmis. Jei jaučiate, kad atsirado trukdžių bendraujant, siekite kuo geriau išsiaisškinto to priežastis, šią dieną ypač žalingi gali būti kokie nors minčių nutylėjimai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei net sulauktumėt geriausių draugų kvietimo pasismaginti, gerai pagalvokite, ar šiandieną tikrai to norite. Šią dieną labiau pravartu praleisti vienatvėje, ramybėje. Venkite triukšmingos aplinkos, kur kas daugiau naudos galite gauti perskaitydami dar vieną įdomios knygos skyrių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Energijos perteklius, savotiškas „pasiutimas“ gali pastūmėti imtis neapgalvotų veiksmų. Venkite spontaniškų judesių ir sprendimų, taip galite išvengti nemalonių situacijų. Šią dieną derėtų daugiau laiko skirti tėvams, jie labai laukia jūsų dėmesio, nors galbūt to neparodo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei jau imatės dažnai vertinti kitų poelgius, pats laikas būtų pasverti ir savuosius. Ši diena ypač palanki vidiniams apmastymams, bandykite susikaupti, gali būti sunku atsiskirti nuo pasaulio namiškių šurmulyje, tad pravartu pasieškoti ramesnės, atokesnės vietos. Savikritiškas požiūris padės išsiaiškinti daugelį dalykų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neskubėkite ir būsite pirmi. Šią dieną labai svarbus neskubotas, nuoseklus, palaipsnis veikimas. Gali būti, jog tokia taktika kai kuriems nepatiks, nepasiduokite raginimams, atsispirkite spaudimui. Sėkmės galite tikėtis tik pasikliaudami savuoju protu.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite patirti negeranoriškų žmonių bandymų kapstytis po jūsų praeitį. Galbūt tai proga atsikratyti praeities kupros, atskleisti nutylėtus dalykus, taip užkertant bandymus jais manipuliuoti ar net šantažuoti. Šiuo atveju derėtų elgtis ryžtingai, nesvyruojant.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią dieną gali tekti triumfuoti, švęsti ilgai lauktą pergalę - galbūt išsipildys ilgą laiką puoselėti norai, kantriai, atkakliai siekti tikslai. Būtent tai, jog tam esatę paskyrę itin daug jėgų ir triūso, teiks ypatingą malonumą, džiaugsmą, euforiją. Palankus metas švęsti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią dieną gali tekti praleisti su senu geru draugu, mėgausitės geriausiais, šviesiausiais prisiminimais. Net pasikeitusios jūsų gyvenimo aplinkybės, išsiskyrę keliai netrukdys iš naujo atrasti jus siejusius ryšius. Susitikimas gali būti trumpas, tad nepraleiskite nė vienos svarbios akimirkos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gali tekti patirti nuoskaudų, gali nuvilti vaikai. Bandymai padėti ar skirti kuo daugiau dėmesio gali būti nesuprasti ar net iššaukti priešiškumą. Kad ir kaip būtų skaudu, neimkite pernelyg giliai į širdį, nes tai nėra piktybinis nusiteikimas prieš jus, o tiesiog galbūt brandos stoka. Teks kantriai lukterti brandesnių santykių ir supratimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius