Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 27

Horoskopas birželio 27 d., pirmadieniui

26-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Tai iliuzijų, klaidingos išminties diena, kupina pagundų pasiduoti puikybei, pagyroms, tuščiažodžiavimui. Nevertėtų skubėti imtis naujų darbų, tai nesuteiks apčiuopiamų rezultatų
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Gali kamuoti silpnumas ir nuovargis, nederėtų ieškoti kaltųjų aplink, greičiausiai tai jūsų netinkamos elgsenos ar mitybos pasekmė. Juo labiau, nekaltinkite likimo. Svarbu nepasiduoti. Susiimkite, jūsų gera savijauta ir sveikata tik jūsų pačių rankose.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors ši diena gali būti itin darbinga, kupina rūpesčių, tačiau būtinai bent vakarop raskite laiko ir galimybių pabūti gryname ore, pasportuoti, pasinerti į ežero vandenį. Tai svarbu ne tik jūsų fizinei sveikatai, bet ir emocinei pusiausvyrai. Šią dieną gali būti daug įtampų darbe, tad itin svarbu gebėti atsipalaiduoti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Sėkminga diena tiems, kurie nusprendė imtis iš esmės keisti gyvenimą, atsikratyti žalingų įpročių. Tai ypač palankus metas nustoti rūkyti, pradėti dietą, kovoti su potraukiu alkoholiui. Šią dieną priimti sprendimai gali būti ilgalaikiai, lemtingi, tad nevertėtų jų atidėlioti vėlesniam laikui.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei jau seniai galvojate apie būtinybę pasigražinti išvaizdą, tačiau nerandate tam laiko – šią dieną patartina jo būtinai surasti. Tai palankus metas grožio procedūroms, naujų drabučių, batų įsigyjimui. Atsinaujinę, pasipuošę būsite labiau patenkinti savimi, švytėsite gera nuotaika.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kad ir kaip knietėtų, venkite radikalių pokyčių ar sprendimų. Platūs užmojai, sumanymai gali greitai subliūkšti susidūrus su rūsčia realybe. Tramdykite savo troškimus, šią dieną pravartu laikytis senovės išminties – geriau žvirblis saujoje, nei briedis girioje.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią dieną galite jaustis neįvertinti, nepelnytai nepastebėti. Nepulkite kovoti su tuo pagyromis, savo pasiekimų įkyriu demonstravimu. Tai gali dar labiau atbaidyti žmones. Geriau ramiai tęskite savo veiklą, jūsų šlovės valanda tikrai dar išmuš.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną gali tekti imtis, regis, nepakeliamos darbų naštos. Nebijokite pradėti, jūsų pačių nuostabai, tai gali ne varginti, o pajusti didžiulį malonumą, ypač kai akivaizdžiai galėsite matyti savo sunkaus darbo rezultatą, tai teiks didžiausią pasitenkinimą ne tik jums, bet ir bendradarbiams ar namiškiams.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną galite būti kupini energijos, labai svarbu ją tikslingai paskirstyti, neiššvaistyti niekams. Jei mokėsite pasinaudoti šią galinybe, galite ypač daug nuveikti. Dalį savojo jėgų užtaiso vertėtų skirti padedant kitiems nesitikint ir neprašant atlygio.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Vertėtų pripažinti, jog kai kurios jūsų svajonės, planai tebuvo iliuzija. Galbūt pernelyg daug tikėjotės iš neseniai užmegztos naujos pažinties, meilės romano. Vertėtų pradėti mąstyti labiau realistiškai ir atsisakyti saviapgaulės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią dieną gali nežabotai veržtis jūsų egoizmas, savanaudiškumas. Tai gali skaudinti aplinkinius, kurių nuotaikų ar nusivylimų galite net nepastebėti. Privalu tramdyti savo garbėtroškos protrūkius, nes rizikuojate būti atstumti ir patirti nemalonią vienatvę.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Po itin malonaus ir jaukaus poilsio gali būti sunku imtis atsakomybės, pareigų naštos, vėl panirti į varginančią darbų rutiną. Gali būti itin sunku susikaupti, tačiau tai itin svarbu, nes turite labai svarbių nebaigtų darbų. Gali tekti pasitelkti visą iškalbą, diplomatinius gebėjimus, kad pasiektumėt ilgai siektą tikslą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gali varginti bendravimas, nesibaigiančios kalbos ir diskusijos, galbūt apims noras atsiskirti, „pabėgti“ nuo žmonių. Tačiau svarbu neapsiduoti neatsargiems apibendrinimams, vengdami visų galite pražiopsoti jums itin svarbų pokalbį, negauti svarbios informacijos, tad gerai pasirinkite, su kuo neišvengiamai reikia bendrauti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius