Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 27

Horoskopas birželio 27 d., šeštadieniui

6-oji Mėnulio kalendoriaus diena, kuri yra viena iš harmoningiausių, labiausiai palaimintų. Ji sėkminga įvairiausiems darbams ir pradėti, ir tęsti, taip pat puiki santykiams harmonizuoti. Tačiau būtinas emocinis skaidrumas, saikas.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jums derėtų tramdyti savo impulsyvumą, agresiją: ryžtas, drąsa turi būti nukreipti susitaikymui, susitarimui. Jei turite kažkokių problemų darbe – pats metas jas spręsti. Tinkamas metas bendradarbiavimo, darbdavystės sutartims pasirašyti. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tai geriausia diena šią savaitę. Jei esate prekybininkas, pirkėjas – jums ypač seksis, mat laikas tinkamas ir pirkti, ir parduoti. Pirkėjai aiškiai suvoks ir sugebės surasti tai, ko jiems reikia, o prekeiviai sugebės gerai aptarnauti, tinkami pateikti prekes. Tai diena, tinkama rengti įvairias akcijas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tai geras metas sveikatinimuisi, įvairioms procedūroms, higienai, jei norite pasirūpinti savo kūnu, taip pat tvarkymuisi, minčių sudėliojimui. Kada Mėnulis yra Mergelėje, lengviau tvarkytis, lengviau dėliojasi mintys, ne tik darbai, tad tai galima sėkmingai išnaudoti, jei tik nesate atostogose.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai puiki diena besimokantiems, tiems, kas ruošiasi egzaminams. Nors ketvirtadienį, penktadienį buvo sunku susikaupti, šeštadienį bei sekmadienį tai kur kas lengviau bus padaryti. Mėnulis Mergelėje padės jums lengviau suvokti naują informaciją, ją įsiminti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pasieks geros naujienos, ir šiandien palanku apsispręsti jums svarbiu klausimu. Sėkmingas laikas įvairiems susitikimams, pažintims užmegzti, bendrauti su naujais žmonėmis. Tiks rašyti laiškus, įvairius pareiškimus. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tai skaidri, harmoninga, gera diena beveik visiems, išskyrus vagis, apgavikus. Ypač tinkama moksliniams tyrinėjimams, susikaupimui. Tačiau lygiai taip pat gerai šią dieną vykti į kelionę, mokytis ar skaityti paskaitas – informacija bus lengvai įsimenama. Gera diena žiniasklaidos, ryšių darbuotojams, vairuotojams. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Diena jums sėkminga – būsite kupini energijos, šviesite laime, būsite pozityvus. Tiks imtis skubių reikalų, taip pat tų, kuriems išjudinti reikia jūsų asmeninės iniciatyvos. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Reikalai klostysis gan sklandžiai, todėl nenorėkite daugiau nei įmanoma. Neskubėkite imtis nieko nauja, pasirašyti atsakingų dokumentų, užmegzti pažinčių. Neskubinkite įvykių – svarbius reikalus atidėkite kitai dienai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien nesugalvokite dirbti, geriau laiką skirkite susitikimams su seniai matytais draugais. Būkite kantresni artimųjų atžvilgiu. Tinkamas laikas ne tik gražinti namus, bet ir pasirūpinti savo sveikata. Pasilepinkite grožio procedūromis.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jausitės stiprus ir kupinas energijos, labiau pasikliaukite vidinėmis galiomis – jums lengvai pavyks nuversti kalnus. Jei būsite kviečiamas paslinksminti – priimkite s kvietimus. Nebijokite ir romantiško nuotykio. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Vėl pakili nuotaika, pagarbus aplinkinių dėmesys. Puikus laikas bendrauti su užsieniečiais, vykti į keliones. Beje, vakare palanku vykti į svečius ar pas save ką nors priimti – pokalbiai taps naudingi ir įdomūs. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21d .)

Diena bus nelengva, mat esate neišsprendęs kažkokių svarbių klausimų, kurie privalo būti išspręsti. Optimalų sprendimą rasti turėtumėte, tačiau pasistenkite neįžeisti jums artimų žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius