Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 28

Horoskopas birželio 28 d., pirmadieniui

17-oji Mėnulio diena. Džiaugsmingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Šią dieną siela turi skambėti tarsi varpas, džiaugtis, dalintis, mylėti. Tai vienintelė diena, kuomet rekomenduojama gerti raudoną vyną, atgaivinti kraują.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dangaus įtaka lems neįprastų emocijų antplūdį ir šiokią tokią jausmų painiavą. Galite susipykti su jums svarbiu žmogumi, sužinoti jaudinamą naujieną. Stenkitės objektyviai suvokti gautą informaciją, neiškraipykite faktų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galimi nenumatyti rūpesčiai, nuostoliai. Kažkokie su praturtėjimo viltimis ar projektų užbaigimu susiję sumanymai gali pakibti ant plauko. Gali būti, kad jūsų fantazija yra pernelyg laki. Sunkiai tramdysite pavojingos meilės aistras.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Diena atneš nevaldomų emocijų antplūdį. Aplinkiniams kils įtarimų, kad aistringai įsimylėjote arba jus apsėdo godumo ir pavydo demonas. Bet kuriuo atveju būsite linkę nuslėpti tikrąją savo keistos būsenos priežastį.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien nederėtų nei imtis nelengvų darbų, nei siekti greitos naudos. Galite pakliūti į apgaulių ir netikrų apžavų tinklą arba tiesiog persitempti. Stenkitės neprarasti budrumo. Panašu, kad nerimausite dėl sveikatos ar išvaizdos problemos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Rūpesčių kels finansiniai reikalai, skolos, išlaidos. Arba šiandien gali būti išmėgintas jūsų draugiškumas, sugebėjimas būti partneriu. Neleiskite, kad pavydas temdytų jūsų santykius su draugais, mylimaisiais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Norom nenorom teks imtis nelengvų darbų. Galbūt kažko nespėjote atlikti laiku. Įmanomas susitikimas, kuris nustebins netikėtu posūkiu asmeninių santykių ar bendrų planų srityje.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Rūpesčių gali pateikti su mokslu, kelionėmis susiję reikalai. Nekonfliktuokite su aplinkiniais, šeimos nariais, nes kilusius nesutarimus bus sunku užglaistyti arba nepavyks išvengti nuostolių.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būsite linkę elgtis gana nekorektiškai. Nejuokaukite tokiais dalykais, kurie žeidžia mylimus žmones, vaikus. Ir nesistenkite perauklėti aplinkinių, nes tai ne tik nepavyks, bet gali suardyti jūsų tarpusavio santykius.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gali būti, kad jūsų veiksmai ar žodžiai piktins kai kuriuos žmones. Patartina su draugiškomis nuostatomis atsigręžti į tuos, kurie jums svarbūs, reikalingi. Jei neatsiliepsite į jų jausmus, tai nesiskųskite, kai būsite atstumti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nerimo gali sukelti netikėta žinia ar nelauktas svečias. Labai jautriai reaguosite į replikas apie jūsų išvaizdą, gyvenimo būdą. Daug dėmesio skirsite higienai, sveikatai ir įvaizdžio formavimui.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būti aktyvius jus skatins intriguojami pasiūlymai, išaugęs priešingos lyties dėmesys. Galite patirti gilius jausmus, karštas aistras. Tačiau rizikinga įsivelti į lengvabūdiškas avantiūras, vaikytis abejotinų nuotykių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pasverkite informaciją, kurią gaunate arba ketinate pateikti, nes ji gali būti netiksli. Pasistenkite elgtis kuo santūriau, nedaryti neapgalvotų ar lemtingų žingsnių, kurie gali pakenkti šeimyninio gyvenimo darnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius