Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 11

Horoskopas gegužės 11 d., trečiadieniui

8-oji Mėnulio diena. Tai transformacijos diena, todėl reikalai gali pasukti Jums netikėta linkme – tiek gera, tiek ir bloga. Gal rasite skrynią su brangenybėmis? O gal ją prarasite? Jei mokate suderinti įkvėpimą su atsargumu, blaivų protą su gyva širdimi – tuomet daug nuveiksite.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nepakęsite šnekėjimo puse lūpų, iš karto nuspėsite tuščius pažadus ir pagyrūniškas kalbas. Jei darbe ar visuomeninėje veikloje negalėsite spręsti teorinių reikalų, greičiausiai pasitrauksite iš diskusijos ir imsitės konkrečių darbų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jausitės kaip niekad pakylėti, skleisite gyvenimo geismą. Tai darys įspūdį aplinkiniams, todėl galite sulaukti simpatijų, flirto ar net romantiškų santykių užuomazgų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei ketinate imtis didelio ir rizikingo kūrybinio projekto, susijusio su pinigais, turėkite atsarginį variantą, kad galėtumėte atsitraukti. Tik taip išvengsite nenumatytų ir nemalonių nuostolių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Mažiau jaudinkitės ir kreipkite dėmesį į tai, kas ir ką apie jus pasakė. Tušti žodžiai visiškai nieko nereiškia. Svarbiausia - ką darote, kaip elgiatės, kokius sprendimus priimate. Antrą dienos pusę daugės ginčų ir diskusijų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Būsite linkę labiau išlaidauti, nei taupyti. Kita vertus, dabar tinkamas metas pradėti didelius profesinės veiklos projektus. Jie turės tendenciją plėstis. Dalykiniai santykiai bus produktyvūs ir truks ilgai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dirbkite kantriai, ramiai, produktyviai. Lengvai susikaupsite, todėl bus nesunku strategiškai planuoti verslą, darbą, kurti tolesnės veiklos gaires, numatyti palaikančių asmenų vaidmenis ir priešininkų reakciją.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei sekasi, jei nemažai uždirbate, saugokite sėkmės formulę ir ramiai judėkite į priekį. Būkite atsargūs kelyje. Atidūs turėtų būti tie, kurie prie vairo praleis didžiąją dienos dalį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nauja meilė praktiškai nuginkluos net patį racionaliausią, kiekvieną žingsnį pasveriantį ženklo atstovą. Sujauktas ir romantiškas gyvenimo ritmas pakoreguos profesinius planus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nors ir ką darytumėte, tik neskubėkite. Kitaip maži nesusipratimai, smulkios klaidelės bus painios ir nemalonios. Daug nuveiksite tvarkydami buitį, taisydami senus daiktus, spręsdami nekilnojamojo turto klausimus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Naudingi bus sumanymai, susiję su mokslu, švietimu, žiniasklaida. Tačiau visos idėjos turėtų susigulėti, subręsti, įgauti tinkamą svorį. Paskubėję turėsite daugiau rūpesčių negu naudos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Lemtingų permainų gali tikėtis menininkai, renginių organizatoriai. Sumaniai derinsite asmeninius ir užsakovų interesus, ambicijas ir reikalus, finansavimo klausimus su vadovais ar naujais darbdaviais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien viskas bus reikšminga, svarbu. Neignoruokite ir nemenkinkite kolegų pastangų jums padėti. Kolektyviai viską nuveiksite daug greičiau ir geriau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius