Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 14

Horoskopas gegužės 14 d., penktadieniui

30-oji Mėnulio diena. Tai harmonijos, saiko, rimties ir poilsio diena. Apibendrinkite praeitą mėnesį, užbaikite darbus, gausinkite, kaip galite, grožį savyje ir skleiskite jį aplinkui.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nesivelkite į jokias avantiūras, neskubinkite įvykių. Būkite atidesni savo vaikams – tikėtini nelaimingi atsitikimai, galimi ir konfliktai dėl jų draugų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Iš ryto būsite žvalūs ir darbingi, o tai teigiamai veiks aplinkinius, užtikrins jūsų ir jų sėkmę. Tačiau vėliau galite pasijusti nejaukiai dėl jums svarbaus asmens priekaištų ar pagrįsto pasipiktinimo, jog nevykdote kažkokių įsipareigojimų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kritinis laikas – niekur nerizikuokite. Neatsisakykite padėti seniems draugams (nors per tai galite patirti nemalonumų). Atsargiau prie vairo, būkite atidūs, jei teks pasirašyti dokumentus. Neklausykite apkalbų apie artimuosius.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nenuliūskite, jei kas nors nepavyks, ką nors sugadinsite ar pamesite – tai padės išvengti dar didesnių problemų. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiajam.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Neleiskite sau pykti – visa diena praeis tuščiai. Labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį paliekate žmonėms – į jus bus kreipiama daug dėmesio. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, vagysčių, apgaulių tikimybė.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gerai būtų, jei šiandien ramiai ir draugiškai išsiaiškintumėte nesutarimus, kurie ilgai nedavė ramybės. Tačiau rezultatas bus nekoks, jei darysite tai piktu ir šaltu tonu, ledine ar tiesiog abejinga veido išraiška.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kalbos suksis apie sveikatą, mitybą, ūkinius reikalus. Galbūt mėginsite namuose įvesti nepriekaištingą tvarką. Vakare nelabai noriai bendrausite su aplinkiniais arba tiesiog bus nelengva vieniems kitus suprasti, toleruoti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Netinkama proga kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti svarbiu reikalu su įtakingais asmenimis. Per darbus neužmirškite artimųjų, ypač dėmesingi būkite tėvams, seneliams.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Reikės pasistengti, kad rastumėte raktą į artimų žmonių širdis. Santykiai bus problemiški, jei nesugebėsite suprasti vieni kitų, susitarti dėl šeimyninių pareigų, bendro laisvalaikio. Svarbu elgtis taikiai, draugiškai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Itin nepalanki diena – bus sunku tvardytis, save kontroliuoti. Ką galite, atidėkite rytdienai. Būkite apdairesni dirbdami, vairuodami automobilį – galimos netikėtos traumos, darbo technikos gedimai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Su kitų pagalba kažką svarbaus galite nuspręsti turto, pinigų reikaluose. Gal būsite kurstomi kažką pirkti, parduoti, įkeisti. Mokėkite atskirti gerus patarimus nuo niekam tikusių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jums vertėtų mesti iš galvos rūpesčius, ambicijas ir tiesiog pasidžiaugti dar viena puikia diena. Užsiimkite tuo, kam ilgai negalėjote rasti laiko. Neskubėkite jaustis atstumti, jei jūsų nesuprato dominantis žmogus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius