Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 17

Horoskopas gegužės 17 d., pirmadieniui

5–oji Mėnulio diena. Gerai šią dieną būti kelyje, kuo nors pasirūpinti. Gera diena išgryninti santykius, ypač darbo, susijusius su pareigomis. Atsargiai duokite pažadus, tuo labiau priesaikas – šią dieną jos ypač svarbios, turi išskirtinę reikšmę bei ilgam užsitvirtina.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei verslo ir kitus reikalus tvarkote sąžiningai, tuomet viskas bus gerai. Tačiau gerokai sukomplikuosite reikalus, jei įklimpsite į veidmainystę ar pasielgsite nesąžiningai, negarbingai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali būti, kad susipainiosite savo meilės ryšiuose. Atsakingiau žvelkite į užmezgamus santykius, ištariamus pažadus. Pasidomėkite, kur ir kam vaikai išleidžia pinigus, kuo jie domisi ir kuo užsiima.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gerą nuotaiką gali sutrikdyti neplanuoti rūpesčiai. Vis dėlto ši diena nebloga spręsti finansines problemas. Vakare venkite ginčytis su sutuoktiniu – pavyduliaudami galite išprovokuoti skyrybas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ši diena gali parodyti, kokie jūsų ir aplinkinių interesai sutampa, o kokie – tampa kliuviniu. Atviri pokalbiai gali padėti daug ką išsiaiškinti, susitarti, bet kita vertus – gali suteikti nemalonių išgyvenimų, abejonių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pirmoje dienos pusėje suskubkite sutvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus, kitaip jie įstrigs ilgam. Vėliau tikrai sudėtingas laikas, kai apima nepasitenkinimas viskuo. Nespręskite sudėtingų problemų darbe antrą dienos pusę ir nesivelkite į šeimyninius ginčus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būkite atidūs, elkitės apdairiai tvarkant turtinius, piniginius reikalus. Priimti sprendimai gali būti lemtingi. Jei yra pagrįstų abejonių, nuodugniai išsiaiškinkite, kuo rizikuojate, ką laimėsite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ryte mokėkite pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis, kolegų ir draugų pagalba, taip pat labiau vadovaukitės nuojauta tvarkydami svarbų dalykinį reikalą. Vėliau griežtai neplanuokite darbų – netikėtai viskas gali keistis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dėl subjektyvių ar objektyvių priežasčių reikalai gali imti strigti, apims netikrumo, pesimizmo jausmas. Nepasiduokite slogiai nuotaikai, antraip su ja ilgai neišsiskirsite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandieniniai susitikimai ir pokalbiai gali būti reikšmingi jūsų ateičiai. Galbūt kažką svarbaus išsiaiškinsite su savo draugais, pažįstamais, turėsite progą geriau juos pažinti ar kažkaip išbandyti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galbūt patirsite kontrolę, patikrinimą darbe, moksle. Gali nustebinti kolegų geranoriškumo, solidarumo trūkumas. Stenkitės nesuklysti, nes šiandieninės klaidos gali daug kainuoti artimoje ateityje.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tikriausiai neišvengsite tam tikros sumaišties, netikrumo, sunku bus susigaudyti, kas teisūs ir kuo pasitikėti, kad nesuklystumėte svarbiuose jums sprendimuose, susijusiuose su ateitimi. Klausykite išminties balso.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galimas dalykas, kad aiškiai atsiskleis jūsų santykių, bendravimo spragos. Galbūt teks susitaikyti su kai kuriais praradimais ar pokyčiais. Natūralu, kad tokius patyrimus lydės nusivylimas ar bent jau nerimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius