Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 18

Horoskopas gegužės 18 d., antradieniui

6-oji Mėnulio diena. Tai viena palankiausių dienų Mėnulio kalendoriuje. Skaidri, harmoninga, gera beveik visiems, išskyrus vagis, apgavikus. Ypač tinkama moksliniams tyrinėjimams, susikaupimui. Tačiau lygiai taip pat gerai šią dieną vykti į kelionę, mokytis ar skaityti paskaitas - informacija bus lengvai įsimenama.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei ką tik padarėte per ankstyvas išvadas, jautėtės nereikalingi, šiandien patys pamatysite, kad nusiminėte be reikalo – jus atakuos susižavėję asmenys, seksis beveik visa, ko imsitės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nepraleiskite progos užsidirbti pinigų, net jei tai tebūtų trumpalaikė galimybė. Nebloga diena komerciniams, tiekimo, nekilnojamojo turto pirkimo–pardavimo sandėriams. Šiandien turėtų plūsti į kišenę, o ne iš jos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien neblogai spręsis reikalai, susiję su korespondencija, reklama, žiniasklaida. Padaugės draugiškų kontaktų, sutarimo su aplinkiniais, išgirsite naujienų, apsispręsite dėl kelionės arba transporto, ryšių reikalų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Mintys daugiausia suksis apie mažytį asmeninį pasaulėlį: šeimą, namus, pinigus. Būsite nusiteikę padaryti viską, kad tik šeimoje įsivyrautų taika ir ramybė. Jums turėtų pavykti – šeimyninė ir finansinė situacija ims stabilizuotis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galimi kūrybiniai ir kitokie laimėjimai, naujos meilės viltys. Galbūt į jus atkreips dėmesį nevietinis ar neeilinis žmogus. Traukte trauks pasinerti į malonumus, pasiduoti pagundoms. Panašu, kad tai nemažai kainuos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pats metas pasirūpinti savo profesiniu tobulėjimu, kelti kvalifikaciją, mokytis naujų dalykų. Nepamirškite, kad svarbus ir išorinis įvaizdis. Kai kurie neatrodę svarbiais ryšiai gali tapti reikšmingi jūsų ateičiai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandieniniai vizitai, pokalbiai gali suteikti neblogų vilčių, o konkretūs susitarimai turės palankią eigą. Iš partnerių, gerbėjų, simpatijų galite sulaukti įdomių ir netikėtų pasiūlymų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neblogas metas ieškoti galimybių plačiau pasireikšti visuomenėje ir versle, planuoti ateitį, ruoštis tolimai kelionei, susitikimams su užsieniečiais. Bent iš dalies jums gali pavykti įgyvendinti finansines ambicijas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio ar aukštesnės įstaigos. Turėtų puikiai sektis mokslas, publikavimo reikalai. Galimas pasiūlymas, susijęs su kelione.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Neblogai eisis profesiniai reikalai, verslas. Jūsų ausis gali pasiekti vertinga informacija, puikiai pasitarnaus reklama. Nepraleiskite šansų sublizgėti tokiame reikale, kurį gerai išmanote.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tikriausiai šiandien jausitės pagerbti artimųjų ir kolegų. Įdomiai klostysis naujai užsimezgę santykiai. Palankus metas sudaryti sutartis, įsilieti į kolektyvinę ar visuomeninę veiklą, judėjimą, pademonstruoti organizacinius gebėjimus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūsų ausis pasiekusi konfidenciali informacija turėtų padėti apsispręsti dėl aktualaus reikalo. Šiandien verta pasikliauti savo įžvalga. Jei vakare teks bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, pasijusite nejaukiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius