Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 02

Horoskopas gegužės 2 d., pirmadieniui

28 Mėnulio diena. Rami, harmoninga. Palanki tęsti jau pradėtus darbus, gilintis į savo sielą. Mėnulis šiuo metu „senas“, naujų darbų pradžią, stiprų išorinį veiksmą geriau atidėti augančio Mėnulio fazei. Šiomis dienomis daugiau dėmesio reikia skirti vidaus pasauliui, sielos reikmėms.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Reikalai krypsta į gera, atsiveria galimybės, artėja geros permainos. Įvykių neskubinkite. Šios dienos susitikimai, pasiūlymai greitu laiku taps naudingi.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien netikėtai įgysite patikimų sąjungininkų ir įtakingų globėjų, dosnių rėmėjų bei atkaklių gerbėjų. Tai gera diena įvairiems susitikimams su svarbiais žmonėmis, taip pat deryboms, įvairiems susitarimams.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gera diena psichologams, menininkams, humanitarinių mokslų atstovams. Be to, apsižvalgykite namuose: gal ko trūksta, kad juose gyventų meilė, būtų jauku ir saugu? Šią dieną lengva bus tai pajusti. Kiek galite, pasirūpinkite tuo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pasinaudokite situacija ir jei jums siūlo pagalbą, neatsisakykite. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas. Neblogas metas atnaujinti santykius su tais, su kuriais esate apsipykę.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gera diena įvairiems reikalams tvarkyti, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti reikalingas pažintis – ir ne tik dalykines. Tai romantiškas metas, kai netikėtai galite patirti naujų jausmų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pagaliau jums nusišypsos sėkmė – suprasite ir pamatysite, kad aplinkybės palengva keičiasi jūsų naudai. Šiandien verta imtis svarbių reikalų, spręsti sudėtingas problemas tiek veikloje, tiek bendraujant.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Patartina imtis anksčiau nepavykusių, atidėtų darbų. Bus svarbu, kad tai, ką darysite, jums teiktų malonumą, – bendrauti irgi reikėtų su tais, kuriuos mėgstate, su kuriais nekonfliktuojate.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neskubėkite, nurimkite – tai padės geriau suprasti kitus, pajausti teisingą veiksmų kryptį. Tai taikus metas, kai reikia ieškoti sąlyčio taškų, o ne skirtumų, kai geriau dėl ramybės nusileisti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Daug neplanuokite atlikti – visko tikrai nespėsite. Jums stigs atidumo, susikaupimo, nuoseklumo, tad geriau nesiimti to, kam reikia tikslumo ir kantrybės. Tiesa, gerai eisis kūrybinis darbas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pavojingas laikas, nes situacija gali pasirodyti geresnė nei yra – nebūkite patiklūs. Kita vertus, būsite linkę įtarinėti ten, kur viskas gerai. Taupykite jėgas ir laiką – bus sunku visur suspėti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali užvaldyti norai, svajonės, ir nereikia jų nuo savęs vyti: išpildykite bent vieną seną troškimą. Ši diena gera bendrauti su jūsų sielai artimais žmonėmis. Reikalus tvarkykite nepersistengdami, o jei kas neišeis, ramiai atidėkite kitai savaitei.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Naujos pažintys bus naudingos veiklai, tad neatsisakykite bendrauti. Venkite nepagalvoję žadėti, neskubėkite įsipareigoti, pasirašyti dokumento. Labiau pasisaugokite vagių savo darbovietėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius