Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 22

Horoskopas gegužės 22 d., sekmadieniui

19-oji Mėnulio diena. Viena iš pačių nemaloniausių, pavojingiausių mėnesio dienų. Net gamta dažniausiai šią dieną verkia, neretai būna prastas oras: lietus, šlapdriba. Tai diena, kuomet keršto, pykčio, tamsos jėgos, iki tol pasislėpusios, ima veikti agresyviai ir atvirai.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pasisaugokite vagių, apgavikų, mat šiandien tokia diena, kai galite smarkiai nukentėti nuo piktadarių. Bet jei turite nebaigtų profesinių reikalų, gali trukdyti nemalonūs skambučiai. Sekmadienį tapsite pavaldūs besikeičiančioms aplinkybėms, nesugebėsite apginti savo nuomonės, idealų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Rizikinga skolinti, pirkti brangius daiktus. Didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Jei nusprendėte surengti šeimos susibūrimą, iš anksto paskaičiuokite savo jėgas, kad netektų visko organizuoti pačiam.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jus sups nuoširdūs žmones, kurių patarimais galite drąsiai pasikliauti. Verslo reikalai gali būti ypač rizikingi. Derėtų būti atidesniems, jei perkate ar nuomojatės nekilnojamąjį turtą - rizikuojate įsigyti katę maiše.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nusiteikite optimistiškai. Nors esate pavargę ir nekantrūs, nekurstykite aistrų, neskubinkite įvykių, nesibraukite pro užrakintas duris. Labiau įsiklausykite į save. Jei neieškosite kompromisų, galite ilgam įsivelti į painius ginčus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Būkite atidesni, nes klaidas ištaisyti bus sunkiau, nei jų nepadaryti. Todėl būkite kantresni, skirkite daugiau laiko pasirengti, naujiems projektams apmąstyti ir tikrinti. Jei perėjote į kitą darbą, ėmėtės savo verslo, pajusite jėgų antplūdį, turėsite noro veikti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Geriau nepasirašinėkite dokumentų, sutarčių tokią dieną, nieko nežadėkite, neprisiekite - galite labai pasigailėti. Šios dienos vakaras ir naktis ypač pavojingi, todėl geriau būti namuose.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Daugiau dėmesio skirkite būtiniems darbams, bendravimui ir finansams. Po pietų harmonijos ir ramybės poreikis bus toks didelis, kad stengsitės atsiriboti nuo profesinio chaoso ir susikurti jaukią asmeninę erdvę.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Labiau paisykite savo norų, antraip, net ir pasiekę puikių rezultatų, jausitės nelaimingi. Pavojinga meluoti, išsisukinėti. Palanku spręsti vaikų problemas, tvarkyti nekilnojamojo turo reikalus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Derėtų būti taupiems ir atsisakyti didelių brangių projektų. Pagalvokite, kaip gyvensite paskui. Jei vykstate pas tėvus ar draugus, pamirškite senas nuoskaudas. Asmeniniame gyvenime laukia daug gražių pokyčių.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį bus sunki diena, tačiau galite ją sušvelninti darbą iškeisdami į pasyvų poilsį ar linksmas pramogas. Negalima nieko planuoti toli į priekį, žadėti. Sekmadienį stenkitės kuo daugiau bendrauti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali būti sunki diena, tačiau galite ją sušvelninti darbą iškeisdami į pasyvų poilsį ar linksmas pramogas. Negalima nieko planuoti toli į priekį, žadėti. Šiandien stenkitės kuo daugiau bendrauti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Reikėtų nustoti tik kalbėti ir dūsauti, pradėkite veikti. Pats metas atsiriboti nuo tų žmonių, kurie gadina nervus, yra praradę jūsų pasitikėjimą. Rizikinga veltis į meilės trikampį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius