-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 05 26

Horoskopas gegužės 26 d., trečiadieniui

14-oji Mėnulio diena. Tai pati sėkmingiausia Mėnulio diena. Jei nėra kitų ypač griaunančių situaciją aspektų, visi darbai, pradėti šią dieną, nusiseka. Taigi jei galite, svarbiausius darbus planuokite šią dieną.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galima vidinė sumaištis – nebežinosite, ar teisingu keliu einate ir ką daryti toliau: kažką radikaliai keisti savo gyvenime ar panašiu būdu egzistuoti toliau. Profesinės pareigos, buitiniai darbai padės atitrūkti nuo tokių minčių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Padidės jūsų kūrybinis potencialas, pajusite meninį įkvėpimą. Į bet kokią veiklą ir aplinką stengsitės įnešti naujumo, spalvų. Galbūt kiek pasikeis požiūris į mylimą asmenį arba vaikus – tapsite atlaidesni, romantiškesni.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Neblogų idėjų gali kilti, jei ruošiatės įsteigti ar modernizuoti įmonę, įsigyti naujus baldus, keisti savo įvaizdį. Ne pro šalį įsiklausyti į meniškos prigimties žmonių rekomendacijas. Meilės pagundoms šį vakarą galite pasiduoti, tik nepraraskite saiko ir atsakomybės jausmo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien aktyviai bendrausite, drumsite aplinkinių ramybę, skatinsite juos vienaip ar kitaip į jus reaguoti. Geriau neigiamai negu abejingai. Negalima teigti, jog visiems tai nepatiks. Jūsų pasiūlymai, troškimai neliks be atsako.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galite pakliūti į keblią situaciją. Jums turėtų padėti pažįstami žmonės, tad ne užsidarykite, o bendraukite, tarkitės. Būkite pakantesni savo vaikams ir mylimam žmogui. Jų meilės ir šilumos jums tikrai prireiks.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nemalonių emocijų gali sukelti kitaip mąstantys asmenys, oponentai arba pasikeitęs artimų santykių pobūdis. Draugiškumą, meilę netikėtai gali išstumti neapykanta. Turbūt tai laikina – nesureikšminkite ir neaštrinkite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jausite įtampą dėl psichologinių arba finansinių priežasčių. Atsargiai elkitės su pinigais – galimos nenumatytos išlaidos, praradimai. Galbūt nuvils ar įskaudins partneris arba žmogus, kuris jums kažkuo įsipareigojęs.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tikriausiai veršitės kuo toliau nuo namų, rutinos. Galima kelionė, viešnagė. Tačiau liežuvis gali tapti jūsų priešu ir neplanuotai pakreipti situaciją. Įmanomas nemalonus pokalbis. Tolerantiškiau vertinkite augančios kartos išdaigas, mokėkite atleisti mylimam žmogui.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kaip įmanydami šiandien venkite įtampos, neprovokuokite konfliktų. Nepamirškite saiko, vartodami alkoholį, nes kitaip vakare galite susidurti su rimta sveikatos problema. Saugokitės vagių, apgavikų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galbūt teks bendrauti su nelengvo būdo asmeniu, kur nors neplanuotai vykti arba įtemptai mokytis. Iš jūsų gali būti tikimasi pagalbos ir dėmesio. Tačiau bus nelengva įtikti kitiems, suderinti interesus, taikiai pasikeisti nuomonėmis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Slėgs šeimyniniai, materialiniai rūpesčiai. Būsite nervingi, netolerantiški. Prieš ištardami piktą žodį pamąstykite apie galimą blogiausią reakciją, nes kaip tik jos dabar galite tikėtis. Negadinkite kitiems nuotaikos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jus sutikinės pagal rūbus. Protas, aišku atliks svarbų vaidmenį, tačiau bus tik antrinis. Todėl prieš priimdami atsakingus ir strategiškai svarbius sprendimus, apgalvokite savo įvaizdį: jis turi būti nepriekaištingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius