Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 30

Horoskopas gegužės 30 d., pirmadieniui

27-oji Mėnulio diena. Viena geriausių dienų. Labai palanki tolimoms kelionėms, gera menininkams, nebloga diplomatams. Galima užmegzti santykius – viskas eis sklandžiai, kūrybingai. Palanki subtiliems žmonėms, jaučiantiems pustonius, turintiems fantaziją, mokantiems lanksčiai derintis prie kintančių situacijų. Gerai šią dieną veiks vandens procedūros. Puiki diena dvasinėms praktikoms, meditacijai, maldai.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryte gali atrodyti, kad viskas yra priešingai, nei turėtų būti. Atsiras nenumatytų problemų ir darbe, ir namie, tad lengva nebus. Norėsite viską išspręsti kaip įmanoma greičiau ir geriau, todėl tam išeikvosite nemažai nervų ir energijos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Atminkite, kad kartais įtampa ir stresas nuslūgsta tiesiog plaukiant pasroviui, priimant viską taip, kaip yra. Nebandykite kažko pakeisti vien dėl to, kad tai, pavyzdžiui, neatitinka jūsų nuomonės, vertybių, ar griauna kasdienį gyvenimo ritmą. Pasistenkite suprasti ir kitus, pažvelgti į situacijas iš kito kampo.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pasistenkite būti ramesni ir tikėtina, kad savo bei artimųjų problemas pamatysite visiškai kitoje šviesoje, o tai leis priimti geriausią sprendimą. Vertėtų pasiklausti tėvo arba vadovo, kaip jums geriausia elgtis. Tai sumažins jūsų atsakomybę ir jūs jausitės ramiau.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums gali atsiverti didžiulės perspektyvios karjeros srityje, tad nepraleiskite suteikto šanso, nors ir galite abejoti savo galimybėmis. Būkite ryžtingesni, juk kas nebando, taas ir negeria šampano! Vakarą praleiskite su šeima arba artimais draugais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jausitės ramesni, įtampa bus nuslūgusi, todėl tai puiki diena imtis nemalonių darbų – viskas klostysis kaip jūs trokštate. Taip pat vertėtų susimąstyti dėl sveikatos, permąstyti mitybos įpročius, gal vėl pradėti sportuoti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien kažkas bandys sugriauti jūsų planus, bet jūs lengvai nenusileiskite, pasistenkite atsilaikyti – tai geriausia akimirka parodyti savo tikrąjį charakterį ir, žinoma, nugalėti varžovą. Atstovėję sudėtingoje situacijoje patys jausitės galingesni bei tvirtesni.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien gali aplankyti įdomūs jausmai, o galbūt vizijos arba sapnai. Įsiklausykite į juos, vadovaukitės intuicija – kūnas ir protas yra geriausi ateities pranašai. Jie taip pat patys pirmiausieji, kurie signalizuoja, kad kažką darote netinkamai ar prieš savo vertybes.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galite pajusti, kaip užplūsta aistros, net šioks toks pavydas ar bloga nuotaika. Regis, elgiatės šiek tiek savanaudiškai. Paklauskite savęs, kas iššaukė jums tokius jausmus? Ar tokie jausmai kyla, nes jaučiatės nesaugus, ar kažkas blogai su jumis elgiasi? Jei pastarasis atvejis, kuo greičiau imkitės priemonių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Neleiskite, kad nesusipratimai gadintų jums nuotaiką, nes šią dieną jūsų laukia daug džiugių dalykų. Užuot leidę, kad jūsų jausmai jus nuliūdintų, galbūt galite tiesiog pagalvoti apie juos kitaip? Gal asmuo, išprovokavęs jus, yra svarbesnis nei manėte?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būsite pasirengę žavėti ir nuginkluoti. Galėtumėte padaryti labai daug gero šiandien pasinaudodami tomis šypsenomis ir komplimentais, kuriuos žarstote į kairę ir į dešinę. Tačiau neperlenkite lazdos, nes kai kurie asmenys gali jus netinkamai interpretuoti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien po pietų galite išgyventi įtemptą situaciją. Ar esate pasirengęs iššūkiams? Susikaupkite, pasitikėkite savimi ir išspręsite net ir painiausias problemas. Galite netikėtai sulaukti teigiamo viršininko įvertinimo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Žmonės norės jus paskubinti, tuo tarpu jūs norėsite palaukti ir pastebėti, kaip klostosi reikalai. O gal viskas bus atvirkščiai. Pasistenkite viską sureguliuoti prieš žengdami kitą žingsnį. Mąstykite strategiškai, o jei nesiseks, prašykite patarimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius