Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 06

Horoskopas gruodžio 6 d., antradieniui

12-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Didelio jautrumo laikas. Daugiau dėmesio reikėtų skirti santykiams su jus supančiais žmonėmis: tarpusavio supratimui, gailestingumui, atjautai. Už abejingumą, žiaurumą šią dieną galima didelė bausmė.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Bet koks rutininis darbas jums bus ypač atstumiantis. Užsiimkite aktyvia veikla, kad neliktų vietos nuoboduliui. Šiandien ypatingai aktualus pats judėjimas. Tikslas – antrinis dalykas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jums nebus sunku sužavėti aplinkinius. Jūs būsite toks tikras savo pergale, kad priimsite tai kaip savaime suprantamą dalyką. Nesivaržydamas naudokitės savo sugebėjimais tiek dalykiniame susitikime, tiek meilės pasimatyme.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būkite atidus. Per didelį savo impulsyvumą galite privelti klaidų, kurias vėliau bus sunku ištaisyti. Pagaliau išgirskite, kas jums sakoma! Bent minimalus dėmesingumas šiandien gali išgelbėti nuo didelių rūpesčių rytoj.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Iš pat ryto įsiklausykite į savo kūną. Ar viskas gerai, ar nieko neskauda? Prasta savijauta gali būti artėjančios ligos požymis. Galite turėti rūpesčių, susijusių su šeima ar namais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Neapsimeskite, kad esate kuklus ir neambicingas! Tik veržlumas ir agresyvumas padės įgyvendinti savo planus. Kad ir ką darytumėte, stenkitės tai padaryti pirmas. Antroji vieta šiandien prilygsta pralaimėjimui.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien ne viskas eisis sklandžiai. Jei nenorite patirti, kaip dūžta jūsų vilčių laivas, turite parodyti nors šiek tiek lankstumo. Visur ieškokite balanso ir kompromiso.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Visur ieškokite slaptų motyvų ir interesų. Šios dienos klausimas: „o kam tai naudinga?“. Puiku, jei aplinkiniams sugebėsite rodytis nerūpestingas ir šiek tiek vėjavaikiškas. Tegul jus laiko dėmesio nevertu varžovu.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nebūkite toks abejingas žiūrėdamas, kaip jūsų reikalai visiškai susipainioja į neišraizgomą problemų kamuolį. Kol kas jūs dar galite įsikišti ir pakreipti įvykius sau naudinga linkme, bet jau labai greitai bus vėlu.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kodėl jums taip sunku pasakyti „ne“? Jūs neturėtumėte viltis, kad kiekvieno prašytojo norai sutaps su jūsiškiais. Apsispręskite pagaliau, gyvenate savo gyvenimą ar svetimą?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būsite nustebintas – šiandien susidursite su tokiais dalykais, kuriuos lig šiol laikėte neįmanomais, o kalbas apie juos – gryniausiais prasimanymais. Nebūkite kategoriškas – rizikuojate pakliūti į kvailą padėtį ir kaip reikiant apsijuokti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūsų buitis ar šeimyninis gyvenimas visiškai išsimušė iš vėžių. Iš jūsų lauks tiek atsakymų į klausimus, tiek konkrečių veiksmų, bet jūs nenorite galvoti nei apie viena, nei apie kita. Pirmoji vieta, kur nenorėtumėte būti – tai čia ir dabar.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Visur šiandien ieškote kažko neįprasto, visa kita jūsų ausų, akių ar širdies tiesiog nepasiekia. Nusileiskite ant žemės ir pažvelkite į jus supančius žmones – ar jie išties patenkinti jūsų draugija?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius