-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 12 08

Horoskopas gruodžio 8 d., trečiadieniui

4-oji Mėnulio diena. Tai rami, rimta, tačiau gan pasyvi diena. Jei turite galimybę, geriau ją praleiskite vienatvėje, pamedituokite, atskirkite grūdus nuo pelų, gėrį nuo blogio. Nepatartina šią dieną grupinė veikla, skuboti sprendimai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pagalba ateis per draugus. Reikalus suskubkite sutvarkyti iki pavakarės – nieko svarbaus rytdienai neatidėkite. Vakaras romantiškas, galimas slaptas nuotykis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Iki pavakarės ne pats geriausias laikas, kai stinga jėgų, optimizmo. Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti iš viso.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Verta daug norėti, plačiai užsimoti ar bent jau optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, priimti radikalius sprendimus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Geras laikas sandoriams, tvarkyti piniginius ir turto reikalus, spręsti buities problemas. Nebijokite pakeisti senų įsitikinimų, principų – tai praplės jūsų galimybių ribas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Daugiau bendraukite, keiskitės informacija – galite išgirsti jums svarbių dalykų. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kreivai žvelgsite į tuos, kurie jums žadės pasakiškus ir nuostabius dalykus. Esate protingas, todėl jums kils klausimų kolegoms ar partneriams, bandantiems jums įpiršti kai ką, kas jums kelia įtarimų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Išlaikykite teigiamą požiūrį ir pamatysite, kaip viskas klostysis sklandžiau. Parsisiųskite anekdotų, pasijuokite vienas ar kartu su kolegomis, skleiskite šviesą ir energiją aplink save. Darbe vertėtų rodyti daugiau iniciatyvos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tai gera diena, jei norite aplinkiniams padėkoti už viską, ką turite. Nebijokite parodyti savo švelnumo, apkabinkite ir pabučiuokite mylimus asmenis – jie tai tikrai įvertins. Neliūdėkite, jei galite būti laimingas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tai yra svarbus laikas jums, jei norite tapti atviresni pasauliui. Nors jausitės gan blaiviai emocine prasme, tačiau tai galite nugalėti, jei žiūrėsite ne po kojomis, o aukščiau. Nebūkite niūrus, nes tam nėra jokios priežasties.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Prislopinkite savo emocijas, nes aplinkiniai jūsų gali nesuprasti. Stenkitės nedaryti iš musės dramblio. Nereikia pervertinti dalykų, tik norint gauti daugiau dėmesio.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jums nusišypsos netikėtos galimybes, kurias tiesiog privalote išnaudoti. Šiuo metu jūs norėsite keliauti, pamatyti draugus. Jausite poreikį atskirti save nuo kitų žmonių ir keisti požiūrį gyvenimą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Geras laikas spręsti visas jūsų dabartines problemas. Jūsų sveikata bus gera ir būsite labai gyvybingas. Nuotaika taip pat bus gera, seksis verslo reikalai bei meilė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius