Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 11

Horoskopas gruodžio 11 d., šeštadieniui

6–oji Mėnulio diena. Tai viena palankiausių dienų Mėnulio kalendoriuje. Skaidri, harmoninga, gera beveik visiems, išskyrus vagis, apgavikus. Ypač tinkama moksliniams tyrinėjimams, susikaupimui. Tačiau lygiai taip pat gerai šią dieną vykti į kelionę, mokytis ar skaityti paskaitas – informacija bus lengvai įsimenama.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galite ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą, aplinkiniai bus palankūs jūsų idėjoms. Nenumokite ranka į draugų pasiūlymus pasilinksminti, nesiteisinkite darbais ar vaikais. Vertėtų atnaujinti kolegiškus ryšius.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tinka spręsti finansines problemas, galbūt netikėtai atsiras pinigų paskolinti sutiksiantis asmuo. Galima bandyti aiškintis santykius su žmogumi, kuris jus skaudina - neslėpkite savo išgyvenimų, tai geras laikas išsakyti viską, kas susikaupė.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nebloga diena norintiems išvykti į kelionę, sutikti naujų, įdomių žmonių. Tai puikus, romantiškas metas - raskite laiko tiems, kuriuos mylite. Palankios viešnagės.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jums šis metas leis pasijusti vertinamiems, mylimiems. Palanku pasikalbėti su vadovu, išreikšti savo pastabas, norus.
 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tai gali būti sėkminga diena, jei priimsite teisingą sprendimą ar žengsite drąsų žingsnį. Pats laikas paprašyti ir įtakingų asmenų pagalbos, taip pat užmegzti reikalingas pažintis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nepersistenkite, taupykite jėgas. Patartina daryti tik tai, kas malonu, patinka. Kitą vertus, kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite.
 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ypač daug nuveiksite įvairių susitikimų, pokalbių, laiku gautos informacijos dėka. Tai puikus periodas reikalams, susijusiems su prekyba, tarpininkavimu, žiniasklaida, švietimu, transporto bei ryšių paslaugomis, turizmu.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tai metas, kai galėsite imtis svarbesnių gruodžio darbų. Šiuo metu seksis darbai, susiję su finansais, nekilnojamu turtu, gamyba, aukštuoju mokslu, turizmu, prekyba žaliavomis, mineralais, metalo gaminiais, aptarnavimo sferomis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tai sėkmingas laikas norintiems pristatyti savo veiklą ar ją plėsti, pradėti naujus darbus, jei juos tinkamai paruošėte. Galite imtis svarbiausių metų pabaigos darbų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galite jausti kiek sumažėjusį jėgų potencialą bei padidėjusį norą vienatvei, ramybei, tačiau metas bus gan džiugus, aktyvus. Grandiozinių projektų imtis nevertėtų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Didžiausios sėkmės pasieksite, jei šiuo metu veiksite su bendražygių, kolektyvo palaikymu. Įsiklausykite į aplinkinių nuomonę, daugiau dėmesio skirkite dvasinėms praktikoms, įsigilinkite į tai, kas vyksta.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Metas sėkmingas tiems, kurie turite ištikimų draugų ar jus gerbiantį kolektyvą. Jums reikėtų ypač atidžiai saugoti savo gerą vardą, atsisakyti bet kokių avantiūrų, neapgalvotų poelgių, sprendimų ar viešų pareiškimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius