-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 17

Horoskopas gruodžio 17 d., ketvirtadieniui

1-oji Mėnulio diena, kuri turi didžiulę kūrybinę jėgą. Tokią dieną labai gerai ką nors planuoti, būtina kontroliuoti mintis – jos lengvai įsikūnija mėnesio laikotarpiu.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tai, ką galvojate šią dieną, turi tendenciją plėstis, augti, įsikūnyti net be Jūsų pastangų, dėl to pasistenkite mąstyti, planuoti tai, kas nušvies Jums visą ateinantį mėnesį. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Palankiai bus sprendžiami teisiniai klausimai, jei įgyvendinate rimtus projektus – didelė tikimybė jų sėkmingai plėtrai. Deja, galite turėti problemų su sveikata, todėl nedelskite kreiptis į gydytojus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Darbe būkite pasiruošę priimti sprendimus. Jei lauksite, kad bendradarbiai imtųsi lyderystės, praleisite neblogą galimybę. Atidžiai dairykitės, mat galite sutikti gyvenimo meilę. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Metas palankus, jei norite užkariauti kieno nors simpatijas, pristatyti idėjas, veiklą. Būkite ryžtingesnis, nedvejokite. Pinigais geriau nerizikuokite, patartina netgi atidėti juos juodai dienai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei norite, kad meilė truktų ilgai, žinokite, jog jūsų išrinktas asmuo turi būti draugu. Jei turėsite bendrų interesų, pomėgių, santykiai išliks įdomūs ilgiau. Darbus dirbkite neskubėdami, nes pridarysite klaidų. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Siųskite aplinkiniams teigiamas bangas ir neabejotinai gausite atgal pozityvią energiją. Neleiskite niekam įsibrauti su piktais ketinimais į jūsų teritoriją darbe, laikykitės iš paskutiniųjų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Atkreipkite dėmesį į savo intuiciją. Jei žinote savo širdyje, kad kažkas neteisinga, nesidairykite ir veikite remdamasis savo instinktais. Saugokitės intrigų – kova dėl galios su mylimuoju gali sukelti trintį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Darbe neužsiiminėkite niekais, o dirbkite, kitaip kolegos gali apskųsti vadovybei. Patartina sakyti tai, ką galvojate ir nenutylėti, jei nepatinka tam tikri dalykai šeimoje. Nebijokite būti atviras su žmonėmis, mat pasirodys, jog turite nemažai bendro. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būkite atviras su mylimu asmeniu. Jei nesidalinsite savo mintimis su artimu, jis ar ji gali pagalvoti, jog kažką slepiate. Darbe veikite individualiai, tačiau siekdami savo tikslų, paisykite ir kitų žmonių interesų. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Visų pirma – būkite atsargūs. Reikėtų vengti rizikingų sandorių, susitikimų ir nuotykių. Neišsigąskite, nes tai rodo, jog jūsų savisauga stipri, todėl intuicija visada jums pasakys teisingiausią sprendimą. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nežaiskite su savo partnerio emocijomis, taip pat nesileiskite, kad draugai ar artimieji primestų jums kaltę už tai, ko negalite padaryti. Savo emocijas nukreipkite teigiama linkme, nepasiduokite provokacijoms. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Didesnių sunkumų ar kliūčių jūsų kelyje neturėtų pasitaikyti. Teks daug dirbti, todėl gerai suvoksite aukojamo laisvalaikio prasmę. Taip, atsisakyti šio to teks, nors didesnių problemų tai nesukels, kadangi esate pratę prie sunkumų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius