-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 22

Horoskopas gruodžio 22 d., ketvirtadieniui

28-oji Mėnulio kalendoriaus diena, ramybės ir harmonijos metas. Palankus laikas jau pradėtų darbų tąsai, meditacijoms, sielovadai. Deretėų daugiau dėmesio skirti vidaus pasauliui, pasimelsti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Išteklių perskaičiavimo, jėgų ir darbų pertvarkymo, pergrupavimo metas. Mažiau plepėkite ir atidžiau skaičiuokite. Šiek tiek diplomatijos turėtų žymiai pagerinti jūsų padėtį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pasistenkite išvengti veiklos, kur tikėtina, kad jūsų pastangos nebus deramai įvertintos. Fortūna jus mažumėlę vedžioja už nosies, bet galų gale turėtų jums nusišypsoti. Iš priešingos lyties asmens galite sulaukti širdžiai mielo komplimento.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Daugumos jūsų problemų priežastis yra ne klaidos, o jūsų įsitikinimas, kad esate visiškai dėl jų nekaltas. Jei nenorite sugadinti dienos ir sau, ir kitiems, nekaitinkite senų aistrų ir nesivelkite į naujas intrigas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dabar, kai jums taip gerai sekasi, kažkas bandys pakišti koją. Neišleiskite iš akiračio konkurentų! Šiandien perspektyvesnė savanoriška ir labdaringa veikla, o ne gryno pelno siekimas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Žmonės jus stebins, net ir tie, kuriuos manote gerai pažįstąs. Jūs įsivėlėte į kažkokią neaiškią istoriją. Nepersistenkite planuodamas, kaip priešinsitės jėgoms, kurių dar nepažįstate.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Įveikite savo ambicijas ir prisijunkite prie kolektyvo. Bendromis jėgomis jūsų fantastiškas idėjas bus daug lengviau paversti tikrove. Aktyviau dalyvaukite rengiamuose pobūviuose, įvairiuose neformaliuose pasiplepėjimuose.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų šeimoje tvyro įtampa. Pabandykite išlikti geros nuotaikos ir neieškokite papildomų problemų. Pasistenkite padovanoti sau ir artimiesiems bent trumpą taikos ir ramybės atokvėpį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Įrodykite šiandien, kad galite būti jautrus, mielas ir supratingas. Tai padarys įspūdį, kai reikės tarpininkauti ar susitarti su kolegomis. Būkite atviresnis su artimu žmogumi.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jūsų ambicijos ir vėl didesnės už jus patį, bet bus labai nelengva tai sau pripažinti. Iš tiesų nėra jau taip sunku padaryti šiokių tokių nuolaidų. Turėtumėte taip pasielgti bent jau dėl šventos ramybės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Esate pasiryžęs pagaliau atsikratyti blogų įpročių? Būkite sau kiek atlaidesnis – jūsų silpnybės ir nuodėmės anaiptol nėra tokios didelės, kaip jums gal atrodo... Pamatysite, kad daugelis dabar varginančių dalykų jau artimiausiu laiku susitvarkys savaime.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nedarykite klaidų besigilindamas į smulkmenas, kurios nedaro jokios įtakos jūsų svarbiausiems darbams. Jei vis tik jums neramu, galite bandyti tik pakoreguoti kai ką, nekeisdamas esmės. Gali būti, kad pirmadienį prie įprastų reikalų grįšite jau visai kitas žmogus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būkite atidus! Kažkas seka jūsų pėdomis sulaikęs kvėpavimą ir tikisi, kad jūs pagaliau padarysite lemiamą klaidą. Toliau įvykiai vystysis savaime ir bus sunkiai valdomi. Slaptus santykius ar romantišką flirtą bus sunku išlaikyti paslaptyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius