Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 25

Horoskopas gruodžio 25 d., penktadieniui

10-oji Mėnulio diena. Viena pačių geriausių Mėnulio dienų, tinkama vos ne visoms veiklos sritims. Ši diena nenustato jokių griežtų rėmų ar reikalavimų, tai tiesiog stiprios, harmoningos, palaikančios energijos šaltinis. Labai geras laikas vedyboms, krikštynoms, pradėti statyti namus, sutvirtinti šeimą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Diena palankesnė nei vakar su pinigais susijusiems klausimams, nors galite turėti papildomų išlaidų. Taip pat gali būti sunku sutarti su aplinkiniais, mat jie nenorės daryti taip, kaip jūs pageidaujate.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei pasiryžote radikalioms gyvenimo permainoms, nepasiduokite draugų atkalbinėjimams. Pasikliaukite intuicija, ji  šį kartą neturėtų jūsų nuvilti. Vakarą jaukiai praleiskite su šeima ar artimiausiu žmogumi.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei jums reikia pagalbos, nebūkite išdidūs, kreipkitės į draugus ar artimuosius, nes situacija tokia, kai reikia kuo skubiau imtis veiksmų. Antroje dienos pusėje gali aplankyti išganinga mintis.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei šiandien išgirsite paskalų apie mylimą žmogų, praleiskite jas pro ausis. Žmonės mėgsta daryti skubotas išvadas. Bet jei apėmė nerimas, nesikankinkite ir pasišnekėkite su partneriu.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pradžiugins kelionė pas artimus žmones, gimines. Vis dėlto nuotaiką gali gadinti šeimos nariai ar kolegos, jei dirbate. Idėjų ir teigiamų minčių nestokosite, todėl pasirinkite širdžiai mielą veiklą, į kurią galėtumėte įtraukti ir mylimą asmenį.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei jaučiatės visiškai išsekęs, nespauskite savęs ir nesiimkite naujų darbų. Įdomių pasiūlymų ateityje tikrai bus. Atsikvėpkite, jei turite galimybę, išeikite trumpų atostogų.  Susigulės mintys, atgausite jėgas.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nesate linkęs į kompromisus? Šiandien suvaldykite išdidumą, nes daug daugiau laimėsite nuolankumu. Nedaužykite galva sienos, juk daug paprasčiau ją apeiti.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nesistenkite žūtbūt nuveikti visko, ką buvote suplanavęs dar praėjusios savaitės pabaigoje. Tikriausiai atsirado kliūčių dėl tam tikrų aplinkybių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Artėjantys pokyčiai iš pirmo žvilgsnio baugina, nors iš tiesų jie menkai ju jumis susiję. Būsite gana nervingas, emociškai nestabilus, tad veikiausiai reaguosite pernelyg audringai ir neadekvačiai.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ožiaragių laukia gana įprasta diena. Iki pietų greičiausiai jausitės kiek sudirgę, tačiau vakarą praleiskite su brangiu žmogumi ir pamatysite, kaip atgausite pusiausvyrą. Šiandien gera diena susitaikyti ar prisipažinti mylint.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Labai gerai šią dieną rasti laiko atsipalaiduoti, atgauti jėgas.  Pasisemkite energijos iš jūsų dvasinio šaltinio, būkite su tais, kurie iš tikrųjų jums pritaria.  Tai žmogiškų santykių, grįžimo prie esmių diena.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Diena palanki semtis žinių, plėsti akiratį. Galimas netikėtas laikinas praturtėjimas: gal laimėsite loterijoje ar atgausite seną skolą. Antroje dienos pusėje neatmeskite dalykinio pasiūlymo gerai jo neapgalvojęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius