-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 12 27

Horoskopas gruodžio 27 d., sekmadieniui

12-oji Mėnulio diena. Didelio jautrumo diena. Daugiau dėmesio reikėtų skirti santykiams: tarpusavio supratimui, gailestingumui, atjautai. Už abejingumą, žiaurumą šią dieną galima didelė bausmė. Skirkite dėmesio tėvams, vaikams, mylimiesiems.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nors atrodo, kad viską kontroliuojate, tačiau gerai apmąstykite, ar pasirūpinote visomis detalėmis ir smulkmenomis. Dėkite visas pastangas norėdami aiškiai pasakyti, ką turite omenyje, kadangi nemažai nesusipratimų kils dėl nutylėtų žodžių. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandiena gali atnešti taip ilgai lauktą palengvėjimą, ypač, jei stengėtės užbaigti kažkokį didelį darbą. Visgi nuo streso taip greitai neišsivaduosite, vietoje to, geriau pakeiskite požiūrį į situaciją.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jums reikėtų sulėtinti greitį ir neskubėti gyventi. Šią dieną, o ir ateinančias galite skirti savo planų įvertinimui iš naujo. Susikurkite naują planą, kuris būtų lankstesnis ir ne toks užimtas kaip dabar.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neskubėkite dirbdami ar priimdami svarbų sprendimą – būtina viską ramiai apgalvoti. Vis dėlto diena gera dalykiniams susitikimams – galite gauti vertingos informacijos. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien susivelsite smulkmenose ir detalėse, todėl bus sunku pamatyti platesnį vaizdą. Galbūt jūsų gyvenime šiuo metu vyksta daug dalykų, todėl jums reikėtų susidėlioti aiškius prioritetus, kas svarbu, o kas – ne. Nesiimkite daugiau nei galite padaryti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Atsidursite keistų aplinkybių sūkuryje. Nesvarbu, kad galvojate, jog esate praktiški, jus vis tiek įtrauks į veiklą, kuriai nepritariate. Pasistenkite atsipalaiduoti ir pasimėgauti tuo, kas laukia.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Greičiausiai nesiseks kontroliuoti visko aplink, nors galvojote atvirkščiai. Šeimos ar giminės susibūrime gali būti asmuo, kuris norės valdyti situaciją, todėl gali grėsti tylus konfliktas. Stebėkite kas vyksta ir tam nesipriešinkite. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būkite atidūs, kad nepraleistumėte ko nors svarbaus skaitydami, klausydamiesi, bendraudami – tai naudingos informacijos diena. Nelikite kurti kitų pastaboms, patarimams – nuomonė iš šalies jums bu naudinga.

 ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Finansinė situacija ateinančiomis savaitėmis gali būti sudėtinga, todėl šiandien padirbėkite šiuo klausimu. Vertėtų apmąstyti įvairias galimybes užsidirbti papildomai. Svarbiausia – nepulti į paniką.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiomis dienomis Jūs būsite pasiruošęs nerti į dvasinius ieškojimus, tačiau jus šiek tiek ribos finansinė priklausomybė. Laimei, dvasiniams potyriams pinigų nereikia, svarbiau rasti laiko. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien mintimis dažnai sugrįšite į praeitį ir tai nuteiks gan melancholiškai. Nepaskęskite tame, kas buvo, geriau su artimaisiais džiaukitės duotuoju momentu. Jūsų gali paklausti nuomonės ginčytinu klausimu, tačiau neskubėkite jos pareikšti. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gera proga pamąstyti apie įvairias savo veiklos permainas. Ieškokite, ką galite patobulinti, ko reikėtų atsisakyti, o ką plėsti. Jeigu jums reikia pagalbos, šiandien tinka jos prašyti – įtakingas draugas turėtų nelikti abejingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius