2011 12 04

Horoskopas gruodžio 4 d., sekmadieniui

10-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Viena pačių geriausių Mėnulio dienų, tinkama vos ne visoms veiklos sritims. Nebūsite varžomi jokių griežtų taisyklių, rėmų. Labai geras metas vedyboms, namų statybos pradžiai, šeimos sutvirtinimui, krikštynoms.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kadangi jūsų nuotaika labai greitai sugenda, keliate nemaža rūpesčių saviems žmonėms, norintiems su jumis taikiai bendrauti. Jei turite pakankamai įtikimą paaiškinimą, gal verčiau savaitgalį kur nors praleisti vienam?

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeimyninis gyvenimas suteiks ne itin malonių rūpesčių. Galite susidurti su partneriu ir gerokai apsipykti net negalėdami prasilenkti siaurame koridoriuje. Kankins įkyrios idėjos, persekios kvailos mintys.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Išsakykite savo pasiūlymus ir turite tikėti, kad būsite atidžiai išklausytas. Atrodo, pastaruoju metu pagaliau būsite supratęs kompromiso svarbą ir abipusę naudą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ir vėl nervinsitės dėl savo blogų įpročių. Kodėl nepabandžius jų pagaliau atsikratyti? Šiandien – visai tinkama diena pradėti gyvenimą iš naujo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Deramai leiskite šventą dieną. Nusipelnėte bent šiek tiek ramybės ir jaukumo namuose. Stenkitės bendrauti tik su žmonėmis, kurių pažiūros ir gyvenimo būdas sutampa su jūsiškiais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nebūkite pernelyg atsargus. Gyvenkite įprastu ritmu. Šiandien labai svarbu, kad bet kokia veikla jums teiktų džiaugsmo. Stenkitės rasti kompanionų tiek darbui, tiek poilsiui.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jeigu plušėsite iki devinto prakaito (nebūtinai tiesiogine prasme), labai greitai pajusite geidžiamas permainas ir gerokai pataisysite savo reputaciją. Po kurio laiko apie šią dieną galėsite pasakoti fantastiškas istorijas, kuriomis mažai kas tikės.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei fiziškai turėsite pakankamai sveikatos pagelbėti draugui buities darbuose, jūsų pastaruoju metu kiek atvėsę santykiai vėl sutvirtės. Kol kas pasistenkite būti paslaugus, bet neįkyrus, draugiškas, bet santūrus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiuo metu jums gali sektis daugelis dalykų, tik ne visi iš karto. Jei širdį slegia neišspręsta problema, galite drąsiai mėginti būtent jos imtis šiomis dienomis.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūs turite sukaupęs vertingų žinių, tad padėkite žmonėms, jų neturintiems. Šiandien pasižymėsite blaiviu ir praktišku mąstymu, logiškais ir racionaliais sprendimais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Neužsidarykite tarp keturių sienų. Jei prisiversite iškelti koją iš namų, draugai jus užkrės šventine nuotaika. Jei tektų vairuoti, šventai laikykitės eismo taisyklių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Sukaupkite visą savo drąsą ir pabandykite suartėti su jums rūpimu žmogumi. Šiandien tam turite kaip niekad daug šansų. Jei nesitikite visiškai nerealių dalykų, diena turėtumėte likti patenkintas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius