Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 04

Horoskopas gruodžio 4 d., šeštadieniui

28-oji Mėnulio diena. Rami, harmoninga. Palanki tęsti jau pradėtus darbus, gilintis į savo sielą. Mėnulis šiuo metu "senas", naujų darbų pradžią, stiprų išorinį veiksmą geriau atidėti augančio Mėnulio fazei. Šiomis dienomis daugiau dėmesio reikia skirti vidaus pasauliui, sielos reikmėms.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galite gauti puikių pasiūlymų, išgirsti malonių pažadų, tačiau neskubėkite tuo patikėti – tai gali nepasitvirtinti. Nepervertinkite savo jėgų, sėkmės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Neperlenkite lazdos: ar ne per daug iš savęs reikalaujate, ar ne per daug iš kitų tikitės? Taupykite jėgas, neatskleiskite naujų sumanymų. Ir neskubėkite apsispręsti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gresia per didelis dosnumas, išlaidumas – labiau paisykite šeimos narių nuomonės, įspėjimų. Nepriimkite svarbių sprendimų – galite apsigauti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Sunkoka diena – ne viską spėsite, galite net sunegaluoti. Nepatartina pulti tvarkyti svarbių reikalų, juolab kovoti už savo principus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jausite įtampą, bet nuramins bendravimas su mylimu žmogumi. Nerizikuokite nei tvarkydami reikalus, nei sveikata. Vėliau palankus metas, kai jus tik ims juokas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būkite apdairesni, jei rytą teks tvarkyti reikalus su užsieniečiais. Jei sužinotumėte ne visai smagių dalykų apie jums artimą žmogų, neskubėkite nusivilti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gera diena psichologams, menininkams, humanitarinių mokslų atstovams. Be to, apsižvalgykite namuose: gal ko trūksta, kad juose gyventų meilė, būtų jauku ir saugu? Šią dieną lengva bus tai pajusti. Kiek galite, pasirūpinkite tuo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kad diena praeitų puikiai, nereikėtų pirmą dienos pusę labai pasikliauti sėkme, partneriais ar tarpininkais. Atsakingus darbus atlikite patys, niekam jų nepatikėkite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Esate linkę pernelyg skubėti, per greitai spręsti – tartum norėtumėte atsigriebti už nesusipratimus arba nusivylimus. Tačiau impulsyvumu rytą tiktai dar labiau sugadinsite keblią padėtį.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jums gali būti prikištos sutuoktinio ar dalykinių partnerių klaidos, nesėkmės. Neverta tvarkyti svarbių dalykinių reikalų, geriau vengti ir svarbių pokalbių su partneriais ar mylimu žmogumi.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali pablogėti nuotaika, savijauta – neskubėkite. Itin apdairūs būkite tvarkydami piniginius reikalus – jus gali suklaidinti, patys galite priimti neteisingą sprendimą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Neverta planuoti pradėti naujų darbų. Tai galėsite padaryti vėliau, kai prasidės efektyvesnis periodas. Apskritai – į metų pabaigą nieko naujo imtis nereikėtų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius