-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 03

Horoskopas ketvirtadieniui - balandžio 4 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Zodiako ženklai ant laikrodžio
Zodiako ženklai ant laikrodžio / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Įsitikinimas, kad viską patys geriau žinote, šiandien bus prastas patarėjas. Mėnulis keliauja pačiu draugiškiausiu ženklu, vadinasi, būdami grupės ar kolektyvo dalimi, tampate daug kartų stipresni. Jei manote, kad jus tai gali suvaržyti ir neleisti atskleisti savęs – labai klystate. Tiesa ta, kad laisvė yra pagrindinė dienos taisyklė. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gausybė idėjų padės išlipti iš duobės, jei staiga atsidursite joje. Bet kokie bandymai eiti prieš vėją pasiteisins, bet tai nereiškia, kad iš peties turite grumtis su problemomis, priešingai – pasirinkę neįprastą sprendimą, taip meistriškai iš visko išsisuksite, kad kitiems liks tik stebėtis. Tiesa, esminėms permainoms dar ne laikas, bet jau galite užuosti jų kvapą. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ketvirtadienis pasitiks jus keistas, judrus ir išsiilgęs laisvės. Jums puikiai seksis tiek bendrauti, tiek bendradarbiauti. Be to, nesunkiai sugalvosite, kaip neįgrisusiu būdu išspręsti šios dienos problemas. Sugaišite šiek tiek laiko ieškodami viso to prasmės, bet atsakymas meistriškai paspruks nuo jūsų. Tačiau jums nebus paprasta tiesiog gyventi nesižvalgant toli. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pasirinkimų šia dieną nebus daug, o pats teisingiausias – neriboti nei savęs, nei kitų ir draugiškai ištirpti minioje tam, kad visiems būtų geriau. Ilgai svarstyti jums nebus leidžiama. Aplinkybės negailestingai įtrauks jus ir pasijusite lyg mažyčiai varžteliai keistame mechanizme, kurį visi vadina gyvenimu. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Mažiau tikėkite savimi, bet labiau pasikliaukite kitais. Niekas neabejoja, kad jūs esate jūs, bet be savo partnerių esate niekas. Ypač dabar. Raskite šalia savęs žmonių, kurie pastabomis ir patarimais padėtų jums geriau suprasti save ir paskatintų siekti neįtikėtinų tikslų. Argi nematote, kad būti draugiškiems ir atviriems apsimoka?

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Užstrigę reikalai išsispręs netikėtai ir neįprastai, tad jums liks tik stebėtis tuo vyksmu ir pasitikėti juo. Drąsiai, neužsisklendę savyje pasitikite pavasarinius permainų vėjus. Nors šiuo metu jums gali atrodyti, kad jie pučia ne ten, kur norite. Ar nepagalvojate, kad jūsų įsitikinimai ir baimės nėra priežastis versti suktis pasaulį į priešingą pusę?

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tikėtis ką nors įvykdyti pagal planą bus beprasmiška. Atvira širdimi pasitikite viską, kas užsuks į jūsų kiemą ir širdį. Labai toli nesižvalgykite. Momento jaudulys ir iš po kojų slystanti žemė dar nereiškia, kad jau visiškai įklimpote. Išlikite ramūs, kad ir kas tai būtų: meilės džiaugsmai, kūrybos kančios ar kokie kiti, iki širdies gelmių jus jaudinantys dalykai. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neįprasti sprendimai  suteiks daugiau atgaivos nei bandymai vaikščioti seniai pramintais takeliais. Nors dėl tokio elgesio nepasijusite savoje vietoje, visomis jėgomis sieksite pastovumo ir užtikrintų rezultatų. Dieną pabaigsite su šypsena lūpose, jei prisitaikysite prie šiandien ore sklandančios tendencijos sena matyti naujai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Keisti dienos įvykiai gali sukrėsti, nustebinti, išmušti iš pusiausvyros ar sugriauti dienos planus. Neišsigąskite! Gal tik iš pirmo žvilgsnio jie atrodys verčiantys viską aukštyn kojomis. Turbūt tai bus viena iš galimybių paįvairinti įgrisusią kasdienybę ir įnešti į gyvenimą gražių ir prasmingų permainų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jums gali nukristi viena kita likimo dovanėlė. Nesvarstydami priimkite ją, jei ji teiks džiaugsmo, bet neapsunkinkite savęs bereikalinga našta. Net jei kitiems atrodys, kad tai tikras lobis, pirmiausia paisykite savo poreikių ir norų. O dar leiskite sau ir kitiems būti savimi. Bet kokie bandymai kitiems nurodinėti patirs negailestingą fiasko. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ekscentriškais poelgiais sukelsite prieštaringą aplinkinių reakciją. Galbūt kam nors atrodys, kad bandote visus sužavėti savo originalumu, bet iš tiesų jūs tik norite patirti ką nors neįprasto ir jaudinančio. Vaikydamiesi įspūdžių, galite įsivelti į įvairius, tik jums vieniems žinomus reikalus. Nieko tokio, svarbu, kad ateityje pavyktų nuo jų pasprukti. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ore nuo ryto tvyros laisvės dvasia. Tokiomis aplinkybėmis nebus lengva pastebėti, suprasti, ko norite. Todėl pasirinksite saugesnę vietą, t. y. tokią, kurioje jausitės savimi. Toje užuovėjoje suprasite daug svarbių dalykų. Todėl mažiau velkitės į intensyvų išorinį veiksmą ir atidžiau klausykitės, ką jums kužda vidinis balsas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius