-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 06 19

Horoskopas ketvirtadieniui – birželio 20 d.

Sužinokite, kokią dieną jums prognozuoja žvaigždės.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Namuose netils smagios kalbos, šilta atmosfera džiaugsitės ir išėję iš namų. Žinoma, iškils pavojus per daug dėmesio skirti nereikšmingoms smulkmenoms, į kurias gilinsitės be jokio reikalo. Tačiau tai bus tik druska, kuri paskanins jums dieną ir suteiks jai papildomų spalvų. Nieko tokio, jei pakvips permainomis, iš kurių, greičiausiai, bus naudos – materialinės arba emocinės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Seksis užmegzti ryšius. Nesėdėsite vienoje vietoje, bet to ir nereikia. Judėjimas ir bendravimas jums bus ir malonus, ir naudingas. Susitikimai, naujos pažintys, susitarimai, pokalbiai – viskas bus prasminga ir suteiks galimybių įsitvirtinti. Tiesa, turbūt nepavyks pasipriešinti švelniems jausmams, neklausiantiems jūsų, laukėte jų ar ne. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kasdienės pareigos nebus sunki našta, jei žinosite, dėl ko visa tai darote. Tokia nuostata leis tikėtis tinkamos pagalbos ir įvertinimo. Šiandien tai visiškai realu, kaip ir tai, kad jūsų pastangos bus įvertintos. Be to, labai tikėtina, kad nors trumpam pūstels palankūs vėjai finansų srityje. Bet kuriuo atveju nevenkite pasauliui parodyti, ko esate verti ir ko už tai tikitės.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums nestigs gražių žodžių ir malonių manierų – tiesiausiais būdais pasieksite pašnekovų širdis. Nenustebkite, jei kas nors bus taip sujaudintas jūsų kalbų, kad jums pasiūlys daugiau laiko praleisti kartu arba sutiks su jumis dalyvauti bendrame kūrybiniame projekte. Net eilinė pramoga su vaikais suteiks visiems daug įsimintinų akimirkų. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien prieš savo valią galite sužinoti daugiau nei jums reikia. Nesibaiminkite, gal tai pagalba iš dangaus, kurios seniai laukėte? Kas jums sakė, kad patys geriau žinote, ko jums reikia? Šiek tiek fatališko tikėjimo bus naudinga jums ir jūsų ryšiams su šeimos nariais. Stebėkite, kaip tai bus jūsų atveju, bet neskubėkite priimti sprendimų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Žinios iš draugės ar draugo leis prieiti prie savų išvadų apie šios dienos įvykius. Malonus bendravimas,  noras kuo daugiau pranešti kitiems ir kuo daugiau patiems sužinoti nukreips dėmesį nuo į galvą lendančių  įkyrių minčių. O joms išlindus į pirmą planą, be vargo su jomis susidorosite. Be to, visiems įrodysite, kad galite būti ne tik neįtikėtinai žavūs, net ir labai naudingi. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pasirūpinkite atmosfera kolektyve. Ar visiems čia gera? Ar visi, atlikdami savo darbą, jaučiasi patogiai? Pavyks susirinkimas, kurio metu galite pakalbėti ne tik apie pareigas, bet ir apie kiekvienam gyvybiškai svarbius dalykus. Jūsų pastangų nepavyks išmatuoti apčiuopiamomis vertybėmis, bet tai šiuo metu tikrai nėra pirmoje vietoje. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Optimistinės nuotaikos painiosis su norais, kuriuos bus sunku suturėti savyje. Gal kai kur persistengsite ir iš kai ko per daug tikėsitės, bet už tai nebūsite baudžiami, priešingai – galite tikėtis gerų naujienų ir paramos, kuri jus pasieks iš labai toli. Kremtantiems mokslus ar galvojantiems apie naujas studijas dienos įvykiai neleis nusiminti.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei nutiks taip, kad pasiklysite ir nerasite kelio – pasikliaukite šeštuoju jausmu. Jis jums parodys kryptį ir nuves į tik jums vieniems skirtą vietą. O šią vasaros dieną pritrūkę jėgų, energijos semkitės bendroje veikloje. Viliojančios pažintys žadės intymius džiaugsmus, bet taip pat paprašys jūsų, kad viską laikytumėte paslaptyje. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūsų žemiškas požiūris į aplink jus vykstančius reiškinius bus sušvelnintas vandens stichijos, kuri vyrauja šią dieną. Pasirūpinkite, kad šalia esantys žmonės jaustųsi saugūs ir užtikrinti. Kai jums bus sunku suprasti, ko iš jūsų tikimasi – paklauskite jų ir išklausykite, ką jie sako, žvelgdami tiesiai į akis. Tai, ką išgirsite – vienintelė tiesa, nes kitos nėra.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ausiai ir akims malonios naujienos paįvairins jūsų kasdienybę. Ar dėl to, ar dėl kitų priežasčių per dieną nenutils smagios kalbos. Jų dėka darbas taps ne sunkia našta, o malonia laiko praleidimo forma. Jei kas nors jums bandys įteigti, kad privalote pirma atlikti darbus, o tik po to linksmintis – rasite argumentų, kurie juos įtikins, kad viskas yra priešingai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Idealu, jei jūsų darbas susijęs su kūryba – šiandien jūs būsite nepralenkiami. Tačiau ir visi kiti tinkamų žodžių ir manierų pagalba sukels aplinkinių susižavėjimą. Kita vertus, nei vieniems, nei kitiems nėra prasmės visą dieną galvoti apie pareigas. Jokia nuodėmė leisti sau pasimėgauti diena, užuot sunkiai dirbus. Tai jus įkvėps žaisti, kurti, mylėti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius