Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 03

Horoskopas ketvirtadieniui, gegužės 3 d.

Sužinokite, ką horoskopas žada šiai dienai.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Palanku tvarkyti užvilkintus finansinius reikalus siekiant juos užbaigti. Taip pat pamėginkite imtis to, ką kažkada darėte, bet dėl vienokių ar kitokių priežasčių atidėjote į šalį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nepalanku imtis energingos veiklos, netinka veltis į kovą – jums derėtų pasitraukti į šalį bent iki rytdienos. Venkite bendrauti sau nemaloniais asmenimis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Derėtų numalšinti agresyvumą, nesivelti į ginčus su vadovybe ar policijos pareigūnais, šeimos nariais, ypač vaikais. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe. Nepykite dėl galimos kritikos – parodydami, kaip tai vertinate, konkurentus paversite sąjungininkais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galima rizikuoti, jei partneriai, sutuoktinis jus palaiko. Nebijokite ko nors prarasti – kaip gi kitaip atsiras vietos naujiems dalykams jūsų gyvenime?

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gali erzinti padarytos klaidos, tačiau ši diena puiki atitaisyti seną klaidą, ką nors perdaryti iš esmės. Aplinkybės gali taip susiklostyti, kad galėsite dar kartą pasinaudoti praleista gera proga.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Įsiklausykite į senų draugų nuomonę, patarimus. Nesiginčykite su antrąja puse, neskubėkite pyktis ir su dalykiniais partneriais bei tais, kurie jus palaiko. Tvarkykite sudėtingus, įstrigusius juridinius, finansinius reikalus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Net sunkiausioje situacijoje pasiseks. Tai laimingos kovos metas dėl profesinio pripažinimo, savo vaikų ir šeimos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nepraleiskite progos įgyti persvarą – atkaklaus, metodiško triūso rezultatai bus akivaizdūs net asmeniniuose santykiuose. Priimkite dalykinius pasiūlymus iš užsieniečių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pavyks ištaisyti tai, ką anksčiau praleidote savo veikloje, konkurencinėje kovoje. Verta susitikti su partneriais. Palankus metas atnaujinti darbo sutartį.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Netikęs žodis gali sugadinti visą reikalą, tad neleiskite sau susierzinti, ypač darbe bendraukite nuoširdžiai – taip neleisite savęs provokuoti. Tinka imtis skubių reikalų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Net be jūsų prašymo kas nors gali paremti, užtarti ar kitaip pagelbėti – įtakingi asmenys bus jums palankūs. Įgysite ir naujų gerbėjų, rėmėjų. Beje, vadovybė įvertins jūsų nuopelnus, tad galite tikėtis įdomių pasiūlymų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tiktų imtis atidėtos kovos – užbaikite ją šiandien, nes būtent dabar turite galimybių laimėti. Jokių kompromisų su priešais: vėliau pasigailėsite. Kita vertus, jei nesijausite pasirengę kovoti, tuomet ją ilgam atidėkite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius