Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 21

Horoskopas ketvirtadieniui – lapkričio 22 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šis ketvirtadienis – gražių ir nelabai gražių iliuzijų diena. Todėl, norėdami išlikti ten, kur esate, ir tais, kuo esate, sulėtinkite tempą. Pavėluosite tik tuo atveju, jei labai skubėsite. Atkreipkite dėmesį į pakitusias ore sklandančias nuotaikas. Dėl Saulės išėjimo iš Skorpiono į Šaulio ženklą, atvirumas taps pagrindine vertybe, todėl aukite nevaržydami savęs. Venera, užėmusi Saulės paliktą vietą Skorpione, meilės reikalus pavers įspūdinga drama.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Neskubėkite nei sau, nei kitiems ko nors žadėti. Be to, nebūtina atlikti visų darbų. Stabtelėkite ir pasidžiaukite tuo, kas tikra, pavyzdžiui, šiandien prasidėjusia Saulės viešnage Šaulio, o Veneros – Skorpiono ženkluose. Dėl Šaulyje esančios Saulės negalėsite skųstis optimizmu. Be to, jums tai bus puiki galimybė sustiprinti ryšius artimais žmonėmis. Venera pasirūpins jūsų populiarumu, nepagailės jausmingų emocijų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dėl užvaldžiusios romantiškos nuotaikos ir atotrūkio nuo realybės nepavyks nuosekliai ir atidžiai atlikti dienos darbų. Įvertinkite tai, ką turite, nes visa kita išnyks lyg rūkas, o svajonės taip ir liks neįgyvendintos. Tiesa, Saulė pereina į Šaulio ženklą, tad galėsite mokytis žiūrėdami į kitus ir matydami juose save lyg veidrodyje. O Veneros buvimas Skorpione atkreips jūsų dėmesį santykius su kolegomis. Būkite atidūs ir pasistenkite, kad aistra nenutemptų jūsų ten, kur nederėtų būti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šis ketvirtadienis bus ideali diena. Atminkite, kad tai, ką matote, nebūtinai yra tiesa. Tačiau šiandien netrūks dalykų, kurie bus tikri. Pavyzdžiui, Saulės ir Veneros perėjimas į gretimus zodiako ženklus. Pirmoji įsikurs Šaulyje, kad visi suprastų, koks didelis ir platus yra pasaulis, o antroji, keliaudama Skorpiono ženklu, leis pasimėgauti gyvenimo teikiamais malonumais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nepavyks įsibėgėti, o pabandę privalėsite sustoti, nes suprasite, kad apsirikote ir įstrigote. Pažvelkite į šią dieną iš kitos pusės: joje apstu pokyčių, kurie turės įtakos jūsų gyvenimui. Pirma, Saulė, perėjusi į Ugnies ženklą, suaktyvins jumyse slypinčias kūrybines galias. Antra, kol Venera svečiuosis Skorpione, jus užvaldys noras kontroliuoti partnerį, o pritrūkus aistros, sumanysite jos ieškoti svetimame glėbyje.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Rimtų sumanymų imkitės kitą dieną, nes šiandien iliuzijų ir vilties bus daugiau nei realaus pageidaujamo rezultato. Visa kita suspindės įvairiausiomis spalvomis, nes ir Saulė, ir Venera keičia ženklus. Pirmoji taps geranoriška ir entuziastinga, antroji – pavydi, jausminga ir linkusi dramatizuoti. Šio ženklo atstovams sunkiai seksis realizuoti save, bet atsiras daugiau galimybių užmegzti pažinčių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Diena sunki tiems, kurie ketina ką nors pradėti, ir tiems, kurie naiviai tiki kitais. Likusieji gali ramiai paklausyti pokyčių, vyksiančių dėl permainų danguje. Štai Saulė, šią naktį perėjusi į Šaulio ženklą, skatins atviriau ir nuoširdžiau bendrauti su artimais žmonėmis. O Venera, iškeliaudama iš jūsų ženklo, kaitins aistras, kvies susirūpinti finansais ir švelniai palaikys jus už rankos šiame sudėtingame kelyje.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galite pasidžiaugti tuo, kad Venera, ateidama į jūsų ženklą, padidins jūsų žavesį. Žinoma, tai nelengva padėtis meilės planetai, nes bus daugiau aistros ir pavydo, o ne švelnių jausmų. Saulė, išėjusi iš Skorpiono ženklo, visiems atvers platesnius horizontus. Beje, privalėsite išmokti vertinti save ne tik už tai, ką turite. Ši diena aiškiai parodys, kur link jus veda pasirinkti klystkeliai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ši lapkričio diena netinkama naujai, aktyviai ir įtemptai veiklai, bus didelė tikimybė apsirikti ir nevalingai apgauti kitus. Gera žinia – Saulė pereina į jūsų, Šaulio, ženklą. Tai bus mėnuo, kai turėsite daugiau galimybių atskleisti save, nors nebus lengva rodyti savo jausmus. Dėl šios planetos padėties galite būti pastūmėti užmegzti slaptą romaną.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kadangi matysite tik tai, kas gera, gresia didelė klaidų tikimybė. Be to, neverta pradėti nieko, ką darysite pirmą kartą. Pastangos nepateisins jūsų lūkesčių, tačiau nebus ir kaltų. Vis dėlto ši diena įneš pokyčių į jūsų kasdienybę. Dėl Saulės pozicijos Šaulio ženkle galėsite daugiau laiko skirti vidiniams poreikiams. Venera Skorpione jausis pernelyg pavydi ir kontroliuojanti, bet išpildys kai kurias jūsų svajones.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Atidėkite svarbius darbus kitai dienai. Manantieji, kad negali to padaryti, tik apsimes, kad dirba. Iš tiesų jūsų laukia ir maloni, ir pavojinga diena. Todėl viską, kas svarbu, patikrinkite keliskart. Nepaisant to, diena dar bus laibai įdomi, nes Saulė ir Venera keičia ženklus. Viena, įėjusi į Šaulį, mokys jus būti grupės dalimi ir entuziastingai siekti savo tikslų, o kita, keliaujanti Skorpionu, nepagailės aistros visose gyvenimo srityse.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jausitės patogiai šioje iliuzijų pilnoje dienoje ir mielai plaukiosite savo svajonių vandenyse. Pasistenkite neplaukti į krantą tam, kad patirtumėte smagių nuotykių. Jie patys jus suras. Ypač dabar, kai Saulė perėjo į Šaulio ženklą. Lašelis avantiūrizmo ir atsidursite scenoje. Artimiausias savaites siekite būti matomi. Venera Skorpione aistringai ir emocionaliai atvers naujas galimybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius