Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 10

Horoskopas ketvirtadieniui – liepos 11 d.

Sužinokite, kokią dieną jums prognozuoja žvaigždės.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Sveikas entuziazmas ir noras laimėti gali būti šios dienos tema. Tai ypač stipriai pasireikš tuo metu, kai norėsite pasidžiaugti mažais gyvenimo džiaugsmais. Net nustebsite, kad drąsiai žaisdami su ugnimi, įgyjate naujos jėgos ir energijos. Tai bus ypač ryšku vakare, todėl nebijokite kalbėti apie jums svarbius dalykus ir griebkitės konkrečių veiksmų, kurie jums teikia stiprybės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena gali pakrypti įvairiai, bet kažin, ar galima būtų pavadinti ją sudėtinga. Nebent niekaip nesuprasite, ko norite, o tai jums užkirs visus kelius į sėkmę, nepavyks sudėti į krūvą visų gerųjų savo savybių ir jomis laiku pasinaudoti. Turėtumėte elgtis priešingai – ne kartą perlipę per save daryti dalykus, kurie iš pirmo žvilgsnio atrodo ne jūsų jėgoms.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Bet kokiose šios dienos sąlygose valdysite situaciją, jei nepamiršite, kokia svarbi yra žodžio galia. Tačiau tai tiks tik tuo atveju, kai iš savo žodyno išbrauksite kritiką ir nepasitenkinimą reiškiančius žodžius, o į priekį irsitės pasitelkdami kuo patrauklesnius pagyrimus ir paskatinimus. Vakare jūsų energija ir entuziazmas gali duoti naudos, pavyzdžiui, padės palenkti į savo pusę net oponentus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūsų diena eisis sklandžiai, vis įgydama papildomą pagreitį. Kad ir kiek pastangų dėsite, kaskart suprasite, kad stengiatės ne veltui ir viską darote dėl to, kad pajustumėte tvirtesnį pagrindą po kojomis. Nepamirškite visko atlikti žaismingai ir be įtampos. Tai gali būti viena iš galimybių paįvairinti šią vasarišką dieną ir vakarop pasidžiaugti, kad jūsų pastangos nebuvo bergždžios.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Diena įsibėgės pamažu, bet vakarėjant jus tenkins ir džiugins jums pasiūlytas dienos tempas. Tiesa, labai tikėtina, kad patys būsite iniciatoriai to, kaip ir kokiomis aplinkybėmis viskas turi vykti. Tam nereikės didelių jūsų pastangų, o visi lyg susitarę nebyliai paklus jūsų valiai. Tai jums suteiks dar daugiau pasitikėjimo savo jėgomis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ši diena jus erzins arba mobilizuos jūsų jėgas. Pasistenkite nesiblaškyti ir nesipriešinti visagaliam likimui. Galbūt šiandien jums atrodo, kad jūs žinote, ko norite, bet viskas gali būti priešingai. Žinoma, maža tikimybė, kad būtent dabar dovanos ims kristi jums į rankas, tačiau budrumas ir pasiruošimas būtų svarbi šios dienos dalis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien jūsų geranoriškumas draugams reikalingas kaip oras ir vanduo, net jei jums nepavyks visų jų pamaloninti šiltais žodžiais. Svarbu, kad užtektų gerų norų, nes tik tuo atveju neišseks šaltinis, iš kurios galėsite semti komplimentus ir pagyrimus. Supraskite, gera jūsų ir kitų savijauta priklauso nuo jūsų gebėjimo reaguoti į kitų poreikius, o ne tik siekti vien dėmesio sau.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dalis jūsų šios dienos ambicijų gali likti nepatenkintos. Ir už tai nekaltinkite kitų, nes tai jums ne padės, o kenks. Svarbiausias šiandien – žinoti savo vietą ir tinkamai joje suklestėti, nes pretenduodami į kitų teritoriją, galite būti neteisingai suprasti. Pasirinkę tokią taktiką jūs tikrai nustebsite, kaip jumis žavisi ir kaip jus vertina.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kas gali būti geriau už įsitikinimą tuo, ką darote? O jei atsiras norinčių įrodyti, kad yra priešingai – užuot nekreipę dėmesio, juos pagirkite už darbą, pastangas ar vien už tai, kad jie savo buvimu praturtina jūsų gyvenimą. Priežastis paprasta: vidinė ramybė, pasitikėjimas savimi ir pagyrimas padės patekti jums į bet kurį šios dienos traukinį.    

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sumaniai derinsite kitų norus su savo galimybėmis, bet ne visada pavyks išlikti kukliems ir neperžengti leistinos ribos. Tačiau net ir darydami daugiau nei leidžiama, nesijausite blogai. Priešingai, tai suteiks jums papildomos jėgos, kuri vakare dar labiau sustiprės. Tiesa, tada atsiras noras pasipuikuoti savo privalumais ar kartu sukauptais turtais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei šiandien jus akins saulės šviesa – nesinervinkite, o užsidėkite akinius, kurie apsaugotų jūsų akis ir mintis. Žinoma, tai bus kur kas svarbiau perkeltine prasme, nes Mėnulis Liūto ženkle šią dieną jums primins bandymus rasti savo vietą ten, kur jos iš pirmo žvilgsnio nėra. Todėl pasiklydę, kelio paklauskite savo partnerių, nesvarbu, ar juos sutiksite namuose, ar darbe.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dirbsite daugiau nei paprastai ir tai jums teiks dar daugiau noro nenuleisti rankų. Poreikis žavėti ir patraukti kitus savo pusėn bus stiprus, o tam tikros jūsų pastangos leis raškyti ir  skanauti savo pastangų vaisius. Vakare namuose ramybė nenusimato, bet tai bus priežastis pradėti spręsti neišspręstas problemas, atlikti užstrigusius darbus ir sudėlioti viską į jiems skirtas lentynas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius