Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 12

Horoskopas ketvirtadieniui, sausio 12 dienai

Sužinokite, ką šiandien žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai ar laimėjimai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galite apie save sužinoti itin svarbių, reikalingų dalykų. Geras metas dalykiniams susitikimams, susitarimams, veiklai, tvarkyti dokumentus – bus šviesi galva, lydės džiugi nuotaika. Aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgam laikui.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nors diena visapusiškai šauni, sėkmė lydės tik tuo atveju, jei paisysite šeimos, sutuoktinio nuomonės ir interesų. Laimė ateis per partnerius, sutuoktinį. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, nusileisti. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba, nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, naudą. Daugiau bendraukite su vaikais – jie suvoks ir perims jūsų tiesas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Verta tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė, ypač per užsieniečius. Tiks pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tampate objektyvūs ir teisingi: pats laikas įvertinti geriausias sutuoktinio savybes. Rinkitės ir dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas. Puikus laikas svarbiems susitikimams su užsieniečiais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jeigu šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Tikri draugai padės teisingai apsispręsti jums svarbiu klausimu. Pagaliau pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį. Būkite atlaidesni sutuoktiniui. Jeigu jūsų santykiai su artimaisiais keblūs, atsiprašykite pirmi.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Sėkminga diena: netikėtai sena svajonė gali išsipildyti, ateiti nuoširdi pagalba, patarimas. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, dvasininkais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tai nepaprasta diena: gali įvykti kažkas nepaprasta, labai reikšminga. Laukia naudingi karjeros pokyčiai dėl jums nežinomų priežasčių ar padedant slaptiems užtarėjams.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galite patirti didelę, nepaprastą sėkmę, ko gero, ji bus gana netikėta. Mažiau planuokite: patys geriausi dalykai ateis savaime. Tik atsiverkite džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs (sau irgi) – laukia geros permainos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Lemtingi susitikimai, lemtingi išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – neišgyvenkite, jei šiandien ko nors nesuspėsite. Vakare galimas slaptas romantiškas nuotykis.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dabar viskas jūsų rankose: tik panorėkite, ir jūsų norai išsipildys. Dabar reikia veikti. Tinka priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla, šeima, gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur). Tiesa, rytdiena dar sėkmingesnė, tad galima atidėti ką nors ypatinga.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius