Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 01

Horoskopas kovo 1 d., antradieniui

27-oji Mėnulio diena. Viena geriausių dienų. Labai palanki tolimoms kelionėms, gera menininkams, nebloga diplomatams. Galima užmegzti santykius - viskas eis sklandžiai, kūrybingai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pasielkite kaip reikia, o ne kaip norite. Geras laikas dalykiniams ryšiams plėtoti. Beje, puikiai derinsite malonumus ir naudą. Kolegos taps draugais, jei tik susitiksite su jais neutraliojoje aplinkoje, būsite atviri ir paslaugūs.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei nuvylė ar įskaudino mylimas žmogus, nepulkite jo bausti. Pagalvokite, kad dėl to ir jūs esate kaltas. Gali keistis įprasta veikla. Nepanikuokite. Tai metas, kai vyksta natūralūs pokyčiai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Turėsite jėgų, idėjų ir sveiko entuziazmo realizuoti senus ir gana revoliucingus sumanymus. Net jei teks rizikuoti, nepasiduokite, nesustokite pusiaukelėje.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei tik galite, šiandien apskritai nedirbkite, netvarkykite sudėtingų reikalų. Stenkitės išvengti konfliktinių situacijas darbe. Linksmiau ir nuoširdžiau bendraukite su artimaisiais – nenurodinėkite, nekritikuokite, išklausykite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šokinėdami nuo vieno prie kito reikalo, nieko gero nelaimėsite. Jei steigiate savo įmonę ar imatės rizikingų verslo projektų, visų pirma susipažinkite su įstatymais. Nežinojimas neatleis nuo atsakomybės, o klaidos turės sunkių pasekmių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien tikrai ne ta diena, kai galite lengvai pasipelnyti iš kitų neatidumo ar patiklumo. Jei nesate nusiteikę dirbti, jei nemokate ar nenorite planuoti savo darbų, tuomet bent jau išskirkite svarbiausius prioritetus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pagaliau galite sutvarkyti seną, ilgai kamavusį reikalą – tai padės lengviau gyventi tėvams ar vyresnio amžiaus giminaičiams. Pozityviau žvelkite į profesinius reikalus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dienos nesklandumai padės geriau pažinti aplinkinius, daugiau sužinoti apie save. Be to, tai tik laikini trukdžiai. Puikus metas planuoti tolimas keliones.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Bus nesunku rasti svarių argumentų, įtikinamų žodžių. Po pietų nesiimkite nieko naujo ir sunkaus. Nebūkite patiklūs, saugokite profesines paslaptis ir pinigus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Protingiau būtų su kuo nors pasitarti, bet nesileisti į finansines machinacijas. Profesijos srityje didelių permainų lyg ir nebus, tačiau reikėtų atkreipti dėmesį į tai, ką kalba kolegos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Palanku kur nors kartu išvykti, imtis buities darbų ar planuoti mėnesio biudžetą. Jūsų nuomonė bus svarbi, bet mokėkite išklausyti ir kitus. Dalykinė sritis – permaininga ir sunkiai prognozuojama.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Prieš ką nors nuspręsdami, įvertinkite savo galimybes ir pasekmes. Negali žinoti, kaip pasisuks reikalai po savaitės ar dviejų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius