Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 21

Horoskopas kovo 21 d., sekmadieniui

7-oji Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią Mėnulio dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Norėsis suspėti nuveikti daugybę darbų, aptarti įvairiausius reikalus. Tačiau būsite neramūs, pasireikš didelė nuotaikų kaita. Galimi smulkūs ginčai, nesusipratimai. Galbūt pajusite, kad mylimo žmogaus ar gerbėjo elgesys nėra nuoširdus. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galite turėti rūpesčių, susijusių su kelione, egzaminu, svarbaus renginio organizavimu ar pan. Nesinervinkite – jūsų įdirbis, kompetentingumas bus palankiai įvertintas. Galite rimtai sudominti įtakingą asmenį, tartis dėl ateities perspektyvų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tikriausiai eikvosite savo laiką, jėgas, o gal ir lėšas, mėgindami įsitvirtinti trokštamoje srityje ar padaryti deramą įspūdį asmeniui, kuris galėtų padėti išspręsti aktualią problemą. Tačiau lengvo pasipelnymo ar įtakos didinimo planas gali slėpti savyje pavojingą užtaisą. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Prieštaringų emocijų gali suteikti partneris ar žmogus iš artimos aplinkos. Pasireikš didesnis dvasinis ir emocinis jautrumas, laki vaizduotė, fantazija, tad galite prisigalvoti nebūtų dalykų, kažko pavyduliauti. Nusimato santykių aiškinimasis, derybos, juridiniai kazusai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Darbo bus daugiau nei tikėjotės. Gali tekti padirbėti viršvalandžius arba kam nors padėti, pamokyti. Pasirūpinkite artimų žmonių bei naminių gyvūnų sveikata, higiena. Venkite saviapgaulės, abejotinų finansinių aferų. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Sklandžiai eisis reikalai, susiję su užsieniu, reklama, teisėtvarka, ryšiais, mokslu. Malonumo teiks protiniai žaidimai, subtilus flirtas. Tik nekonfliktuokite su augančia karta dėl skonio, požiūrio į madas, politinių pažiūrų ir kt.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Aplinkiniai gali suabejoti kai kuriomis jūsų galimybėmis ir anksčiau jums priskirtomis asmeninėmis savybėmis. Bet kokiuose finansiniuose reikaluose, derybose galvokite apie abipusių interesų patenkinimą, elkitės garbingai. Tik tai garantuos geras perspektyvas. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gerai seksis įgyvendinti sumanymus, jeigu pasitikėsite savo jėgomis ir nenuleisite rankų. Galimos trumpos kelionės, informatyvūs kontaktai. Galite sužinoti daug dalykų, kurie bus ne tik įdomūs, bet ir naudingi.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Panašu, kad jus domins nekilnojamojo turto reikalai, žemės ir techniniai darbai. Netikėkite lengvo pasipelnymo galimybe. Už viską reikia mokėti ir geriau, jei skolų nesusikaupia. Išlaikykite gerus santykius su giminėmis, kaimynais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Domins su vaikais, kūryba, sportu, scena susiję projektai. Kai kas bus susiję su nemaža rizika. Jauskitės atsakingi už tai, ką diegiate, reklamuojate. Netrūks ir romantiškų aistrų. Galite neatsispirti pagundai, į kurią veltis kitu laiku tikriausiai nerizikuotumėte. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nors stokosite energijos ir geros savijautos, jausite būtinybę imtis sunkių darbų. Nepersitempkite, nes galite sau pakenkti. Ši diena turėtų būti skirta poilsiui, menui, meditacijoms.Venkite piktnaudžiauti alkoholiu, nes jis tikrai neišspręs jūsų vidinių problemų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Palanku organizuoti susirinkimus, kolektyviai kažką spręsti, planuoti. Situacija reikalaus konkretumo, įsipareigojimo, todėl venkite paviršutiniško išsibarstymo. Galite dvasiškai praturtėti, pabendravę su įdomiu asmeniu. Saugokite sveikatą ir pinigus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius