Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 25

Horoskopas kovo 25 d., penktadieniui

22-oji Mėnulio diena. Ši diena – rami, išmintinga. Nereikia skubėti. Viską gerai išnagrinėkite, apmąstykite – žymiai didesnė tikimybė nei paprastai, ką nors išsiaiškinti, atskleisti.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Patartina atsisakyti alkoholio, vengti vartoti gydytojo neskirtus vaistus. Neverta pasitikėti tais, kurių nepažįstate. Neblogas laikas apmąstyti savo veiksmus į priekį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Labai gerų rezultatų gali atnešti bendradarbiavimas su kolega. Sėkmė darbe padės išspręsti ir problemas namie.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Neskubėkite reikšti iniciatyvą, nesiveržkite į pirmąsias rikiuotės gretas. Nors seksis neblogai, neskrajokite padebesiais, bet ir venkite būti pernelyg ciniškas ir savanaudis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite tikėtis malonios asmeninių santykių harmonijos. Ramiai leiskite laiką su artimaisiais, bendraukite su giminėmis. Tinkamas metas teikti dovanas, daryti staigmenas. Labai neišgyvenkite, jei suprasite, kad jus apgavo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Išeikvosite labai daug jėgų ir nieko gero nepešite. Daugiau ilsėkitės, nepervertinkite savo jėgų ir finansinių galimybių. Vakare namuose gali kilti daug emocijų: patausokite nervus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tinkamas metas dėti tvirtus karjeros pamatus, ypač jei dirbate su dokumentais, raštais, tarpininkaujate ar atstovaujate kieno nors interesams. Palankus metas įsikurti naujuose namuose.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Profesiniai rūpesčiai vargins, kita vertus, tai padės geriau suvokti, ką sugebate ir ko galite pasiekti profesinėje srityje. Net ir drąsiausios jūsų idėjos bus išgirstos ir palaikomos. Nesikuklinkite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiuo metu įgysite drąsos, laisviau gebėsite išsakyti nuomonę, aktyviau sieksite tikslų. Laimė ne už kalnų, reikia daugiau ja tikėti, be to ir pasitikėti savo gebėjimais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Darbe būsite kupini energijos ir originalių minčių. Tačiau elkitės korektiškai ir pasistenkite neprimesti kitiems savo valios bei nuomonės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Seniai planuotą poilsį teks atidėti, nes prisikaupė neatidėliotinų darbų, kuriuos turite atlikti per šią savaitę. Būkite atidūs dirbdami su dokumentais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūsų tikslo siekimas padės pasiekti netgi to, kas atrodo neįmanoma, tačiau tam reikia tikslaus plano. Bet koks susidūrimas su sunkumais jums padeda pasitikėti savimi ir tikėti, jog nėra neįveikiamų kliūčių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Stenkitės nepasimesti sudėtingesnėse situacijose, tačiau nemanykite, jog tai prievolė, elkitės ramiau ir žiūrėkite į viską paprasčiau. Gali būti, jog jūs atsisakysite labai palankios galimybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius