Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 05

Horoskopas kovo 5 d., šeštadieniui

2-oji Mėnulio diena. Gera apmąstymams, moksliniams tyrinėjimams, gera pradėti laikytis dietos. Šią Mėnulio dieną kūnas labai jautriai padės atsirinkti maistą. Jeigu pagalvojus apie kokį nors valgį ima lengvai pykinti – jis Jums netinka. Taip galite koreguoti pasirinktą dietą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Teks pasistengti, kad įrodytumėte savo pranašumą bendraudami su vaikais. Mokėkite nusileisti, ieškokite kompromisų. Tai garantuos sėkmę bendraujant su mylimu žmogumi, draugais, dalykiniais partneriais.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Verta priimti papildomo uždarbio pasiūlymus. Palanku pradėti mokytis naujų dalykų, reikalingų jūsų veiklai, verslui ar naujam darbui. Ramiai ir protingai įvertinkite savo galimybes, pasirinkite tai, ką geriausiai išmanote, kas garantuoja stabilumą ir sėkmę. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nesižavėkite naujovėmis tik todėl, kad kiti taip daro. Jei kamuoja įtempti meilės ar senos draugystės santykiai, šiandien tinkamas metas svarbiems sprendimams, pokalbiams. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Netinkamas metas keisti darbą, bendrauti su būsimais darbdaviais. Blaiviau ir aiškiau vertinkite aplinką, kalbas, būkite kantresni. Nereikia įrodinėti, kad esate patys geriausi. Palikite viską kaip yra ir per daug iš savęs nereikalaukite. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Po pietų netikėtas susitikimas ar nelaukta žinia gali atnešti džiugių permainų. Skubėkite lėtai ir būsite pirmi. Teisingiausi profesiniai atsakymai ateis spontaniškai. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien seksis padaryti puikų įspūdį kolegoms, aukštiems pareigūnams. Nesiseks sklandžiai spręsti nekilnojamojo turto klausimų, todėl skubėti šioje srityje nereikėtų. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Svarbiausios šiuo metu dvasinės užduotys – atsisakyti pagundų, nepasiduoti blogiems įpročiams, melavimui, baimėms, niūrumui, klastai, iliuzijoms, savęs ar kitų griovimui, naikinimui. Labai svarbu siekti aiškumo, paprastumo, žmogiškumo, harmoningo, neištvirkusio grožio bei meilės. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Protingai ir racionaliai skirstysite pinigus, sumaniai laviruosite tarp prašančiųjų ir siūlančiųjų. Svarbu neprisiimti pernelyg didelės atsakomybės, nepradėti žaisti pagal svetimas taisykles. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite sulaukti palankių žinių ar sprendimų iš užsienio partnerių. Tačiau darbe teks taisyti ne tik savo, bet ir kolegų klaidas, imtis atsakomybės už visą kolektyvą. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pirmoje dienos pusėje palanku paspartinti vilkintus profesinius reikalus. Pasidavę aštresnėms ambicijoms, išjudinsite rodos nepajudinamus ledus, rasite bendrą kalbą su priekabiais užsakovais. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Darbe viskas sukris į vieną katilą: rūpesčiai, sėkmė, nauji sumanymai. Bus labai svarbu blaiviai mąstyti, neužmigti ant lengvos pergalės laurų. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite sulaukti naudingų siūlymų ar naujienų iš partnerių, kolegų. Turėsite ne vieną progą sublizgėti, pademonstruoti neeilinius gabumus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius