-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 03

Horoskopas lapkričio 03 d., antradieniui

17 Mėnulio kalendoriaus diena. Džiaugsmingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Šią dieną siela turi skambėti tarsi varpas, džiaugtis, dalintis, mylėti. Tai vienintelė diena, kuomet rekomenduojama gerti raudoną vyną, atgaivinti kraują.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nepalankus metas, jei ketinate tvarkyti finansinius ar teisinius reikalus. Moterys bus linkusios jaudintis dėl savo išvaizdos, pasenusio garderobo. Nereikia nerimauti, geriau atpalaiduokite savo kūrybines galias ir improvizuokite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dieną rūpesčių turėsite sočiai, o vakare gali užklupti nelaukti svečiai. Nerodykite savo sugedusios nuotaikos, galbūt net pats pralinksmėsite ir gerai praleisite laiką. Be to, šiandien kaip tik rekomenduojama išgerti šiek tiek raudono vyno bei atgaivinti kraują.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ne ta diena, kai vertėtų sukti sau galvą dėl to, ką mano ar jaučia aplinkiniai. Niekams tegu laiką gaišta kiti. Jūs pagaliau galite vėl susigrąžinti turėtą įtaką, pakreipti įvykius sau naudinga linkme. Tuo ir užsiimkite.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Subtili pusiausvyra šiandien gali būti brutaliai suardyta, ir, deja, ne jūsų naudai. Tokia įvykių seka juo labiau neparanki, nes jūs, ko gera, būsite emocionaliai kiek jautresnis nei paprastai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kad ir ko imtumėtės, galite tikėtis supratimo, paramos ir lojalumo iš kolegų ar pavaldinių. Būtų labai gražu, jei ir pats pasistengtumėte atsakyti tuo pačiu.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nuotaika ir savijauta nekokia, būsite linkęs bambėti ir ieškoti priekabių. Gal jūsų kritikos objektas to ir nusipelnė, vis dėlto jums toks elgesys neatneš nei naudos, nei garbės.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kažką teks paaukoti dėl aukštesnių tikslų ar ilgalaikės perspektyvos. Sąmoningai praleisdamas viliojantį šansą, pasiguoskite bent tuo, kad jis tikrai ne paskutinis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nors jausite, kad viskas baigsis gerai, tačiau diena vis vien suteiks liūdesio. Pasistenkite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo. Galima netikėta nežinomo žmogaus pagalba.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Daugiau abejokite, niekur nerizikuokite, tad ir diena praeis be nuotykių. Galimi nemalonumai per kolegas, nesusipratimų neišvengsite ir namuose – nesiaiškinkite santykių.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nepulkite ginčytis, nes šiandien savo tiesos neįrodysite niekam. Išmintingiausia būtų nusileisti arba atidėti pokalbį kitai dienai. Bandydamas ginti savo pozicijas tik sugaišite laiko ir susigadinsite nervų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Diena bus gan naudinga, mat turite galimybę išspręsti vakarykštes problemas. Neblogas metas susitikimams su žmonėmis, kurie turi įvairių idėjų – galbūt rasite bendrų taškų. Vakaras tinkamas ramiam bendravimui su šeima.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Turėkite omenyje, kad žmonės jūsų lengvabūdiškai mestus žodžius gali imti giliai į širdį. Atidžiau teikite informaciją žmonėms, kurių nepažįstate gerai. Paprasčiau bus nutylėti dabar, nei ilgai ir nuobodžiai aiškintis vėliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius