Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 05

Horoskopas lapkričio 5 d., ketvirtadieniui

19-oji Mėnulio kalendoriaus diena, kurios simbolis – Voras. Paprastai ji atneša niūresnes nuotaikas, galimos provokacijos – tyčinės, sąmoningai daromos. Viena iš pačių nemaloniausių, pavojingiausių mėnesio dienų. Tai diena, kuomet keršto, pykčio, tamsos jėgos, iki tol pasislėpusios, ima veikti agresyviai ir atvirai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ramiai prisėskite ir apžvelkite savo ateities planus. Juose turėtų matytis teigiamų pokyčių. Galbūt pokyčiai bus susiję su jūsų naujais verslo planais, gal pagerės santykiai su jums artimu žmogumi, o gal jūs paprasčiausiai aiškiau suvoksite savo mintis?

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien galite susibarti su artimu žmogumi arba patirti nesėkmę vykdant kokį nors projektą, tačiau jei jūs pasinaudosite savo kūrybingumu, galėsite atitaisyti visas savo klaidas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nieko nėra neįmanomo! Šiuo metu galite judėti savo svajonių kryptimi – jos išsipildys, jei tikrai norėsite. Elkitės taip, kaip sako širdis ir nepriimkite atsakymo „ne“.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei nuolatinės streso kupinos situacijos išsunkė paskutinį jūsų energijos lašą, derėtų iš naujo pakrauti savo baterijas. Darbe stenkitės išlikti nuoseklus. Reikalai, susiję su pinigais nebus ypač geri.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jau kurį laiką norėjote išsakyti brangiam žmogui viską, ką apie jį galvojate, bet vis laukėte tinkamos progos, tai žinokite, jog jos sulaukėte. Atviras ir nuoširdus pokalbis padės susigaudyti savo jausmuose, taip pat leis pajudėti į priekį santykiuose.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei jau kurį laiką norėjote imtis kokios nors naujos veiklos, naujo hobio ar tik susitikti su labai seniai matytu giminaičiu, metas tam bus itin palankus. Imkitės kažko, kas atves jus prie milžiniškų permainų, bet prieš tai apmąstykite, ar esate tam pasiruošęs.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Prieš palikdami mylimą asmenį dėl kito, stabtelkite ir iš naujo įvertinkite savo veiksmus. Galbūt norite pabėgti nuo tikrosios meilės? Jei turite nesutarimų, atminkite, kad jų yra visuose namuose, tad nuo jų nepabėgsite atsidūrę kito glėbyje.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neskubinkite šeimos nario apsispręsti, nes tik sukelsite jo paniką. Būkite kantrus ir duokite laiko. Santykiuose su priešingos lyties asmeniu neskubėkite ir nepriimkite jokių kardinalių sprendimų, geriau pasitarkite su kuo nors.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savo energijos perteklių išliekite kūrybiškai, nesvarbu, ar tai būtų rašymas, muzika ar dailė. Tai leis jums pajusti harmoniją viduje. Darbe kurkite stipresnius santykius, kurie padėtų jums kylant karjeros laiptais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Darbe nešvaistykite laiko veltui. Nuo jūsų priklausys, kuria linkme judės kolektyvas. Nesistenkite valdyti savo mylimo žmogaus, kadangi jis gali tiesiog nuo jūsų pabėgti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei savo nepasitenkinimą šiandien išreikšite burbėjimu, namuose prasidės šeimyninė drama. Stenkitės išlikti diplomatišku, tuomet visiems aplinkui bus maloniau. Darbe nesivelkite į apkalbas, elkitės kaip profesionalas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gyvenimas gali pasikeisti akimirksniu. Jei jūs dėl kokių nors priežasčių nuspręsite nebendrauti su tam tikrais žmonėmis, galbūt taip ir turi būti, tad nepergyvenkite – naujų draugų atsiras netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius