Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 13

Horoskopas lapkričio 13 d., sekmadieniui

18 – oji Mėnulio kalendoriaus diena. Kiekvienam pagal nuopelnus – tokia vyraujanti šios dienos taisyklė. Galite aiškiai išvysti ir savo privalumus, ir savo trūkumus. Tai padės geriau įvertinti kai kurias situacijas, apsispręsti dėl jūsų elgsenos, pozicijos.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Gali tekti atlaikyti nemenką giminių spaudimą, kurį lemia jų noras jus apsaugoti. Kai kurie perspėjimai tikrai gali būti vertingi, tad nereikėtų atmesti visko, kad ir kaip pasikliautumėte savo jėgomis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Po kurį laiką trukusių klajonių galbūt pajusite tvirtesnį pagrindą po kojomis, nušvis aiškesnis aplinkos vaizdas, galite labai tiksliai numatyti artimiausios ateities svarbiausius sprendimus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei sumanėte apsipirkti, įsigyti rimtesnių pirkinių – tam dabar palankus metas. Tačaiu būtų pravartu pasitelkti kitų, labiau išmanančiųjų pagalbą. Šią dieną įsigyti pirkiniai gali būti ilgiau tarnaujantys, mažesnė rizika įsigyti nekokybišką prekę.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šios dienos ramybę ir poilsį gali sutrikdyti kai kurie seni įsipareigojimai, seniai duoti pažadai, kuriuos šią dieną jums gali priminti. Gali tekti neatidėliojant vykdyti tai, ką esate žadėję.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Perdėtas sentimentalumas, saldumas gali kelti kitų juoką ar net pašaipą. Tad šią dieną vertėtų laikytis tam tikro santūrumo reiškiant jausmus ar mintis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią dieną nuo jūsų sprendimų gali priklausyti ne tik jūsų pačių, bet ir kitų gerbūvis, jausena, nuotaikos. Pajusite nemažą atsakomybės naštą, tačiau tai jums nebus naujiena, pasikliaukite savo išmintim ir patirtim.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną būsite apgaubti jaukaus dėmesio, mylimo žmogaus rūpesčio, atsiduokite šiai globai, kuri sušildys ir nuramins. Neleiskite, kad kas nors iš šalies trukdytų jūsų idilę.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Branginkite artimųjų pasitikėjimą. Šią dieną galite patirti pagundų kai kuriuos dalykus nuslėpti, nutylėti. Net jei neturite piktų paskatų, galite sukurti intrigą, iš kurios bus sunku kapstytis. Didesnio supratimo pasieksite tik atvirumu.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Venkite aktyvios veiklos, fizinių krūvių, kūnas, visas organizmas šią dieną gali būti mažiau atsparus, galite greičiau nei įprasta pajusti nuovargį. Šią dieną labai svarbus saikas, ramybė, geras poilsis.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kad išvengtumėte nervinių stresų, konfliktų turite būti ypatingai atsparūs įvairiems erzinimams, kitų replikoms ar užgauliojimams. Venkite žmonių, kurie jums antipatiški, rinkitės išskirtinai tą draugiją, kurioje jaučiatės ramiai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Kai kuriais ginčijamais klausimais galbūt turite aiškią, teisingą nuomonę. Tačiau pasirinkite tinkamą laiką jai pareikšti. Ne laiku ir ne vietoje išsišokę galite litki ir nesuprasti, ir neišgirsti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

 Jei kai kurie sumanymai šią dieną ir žlugtų, galbūt tai tik į gera. Neskubėkite nusiminti, antroje dienos pusėje galite patirti, jog buvote saugomi nematomos jėgos nuo savo pačių žioplumo ir klaidų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius