Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 15

Horoskopas lapkričio 15 d., antradieniui

20-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Rimties, susikaupimo, švaros ir tvarkos metas. Įžvalgos šią dieną būna aiškios ir taiklios, mintys – toli siekiančios, užmojai – taip pat platūs. Derėtų vengti pernelyg aktyvaus bendravimo, labiau patartina individuali veikla.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kad ir kaip knietėtų, venkite veltis į ginčus, mūšius, kuriuos šią dieną gali būti tiesiog nelemta laimėti. Juolab kad visos pusės bus linkusios daugiau remtis asmeniškumais, nei rimtais argumentais. Tad negaiškite laiko.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Puikus metas apmąstymams, strategijų kūrimui, ilgalaikiam planavimui, tam ypač tinka pirmoji dienos pusė. Tačiau vakarop gali užgriūti netikėti rūpesčiai, galintys sukelti nemažai streso, įtampų. Bus svarbu stengtis išlaikyti pusiausvyrą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei pageidaujate daugiau supratimo, norite būti išgirsti, išdrįskite žengti pirmąjį žingsnį patys ir parodykite pavyzdį. Šią dieną vertėtų išklausyti jus supančius žmones, kurie galbūt jau senokai viliasi sulaukti jūsų dėmesio ir didesnio supratimo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Gali tekti laviruoti, vinguriuoti, suktis iš įvairiausių situacijų. Šią dieną bus svarbu derinti visų norus, interesus ir bendras šeimos galimybes, tiksliai pasiskirstyti atsakomybes ir neignoruoti kitų poreikių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tai metas, kuomet nesunkiai galite atsikratyti kai kurių jus persekiojančių šešėlių, išsklaidyti aplinkui tvyrantį nepasitikėjimą, įtarumą. Atviras tiesus žodis, reiškiamas ramiai ir subtiliai padės pasiekti norimų tikslų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Puikus metas ir aktyviai veiklai, dideliems darbams, ir tuo pačiu poilsiui. Tai laikas, kuomet viską galite puikiai suderinti. Daug kas priklausys nuo gebėjimo gerai organizuoti, paskirstyti darbus, be to gali labai palankiai klostytis kai kurios aplinkybės.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną gali tekti nemažą laiko dalį bendrauti su kaimynais, aiškintis ir buitinius, ir galimai socialinius reikalus. Tačiau rūpesčiai netrukus gali virsti maloniu bendravimu ir bendrų pomėgių atradimais, tai proga užmegzti malonią draugystę.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nenuoseklus bendravimas, kuomet vieną dieną patys įkyriai lendate į akis, o vėliau netikėtai ir ilgam galite dingti iš akiračio, gali sukelti pagrįstą kitų nepasitikėjimą, abejones jūsų nuoširdumu. Toks bendravimas gali būti nemalonus ir jums patiems. Tad nepakenktų patiems bandyti suprasti savo elgsenos motyvus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galbūt šiuo metu pernelyg jautriai reaguojate į kitų žmonių pastabas, vertinimus. Derėtų atsikratyti perdėto jautrumo ir labiau pasitikėti savimi, nes tam šiuo metu gali pasitaikyti puikių progų. Labiau pasikliaukite ir artimais žmonėmis, galinčiais jums padėti ir tikrai nepataikaujančiais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią dieną geriau nutylėkite ir atsitraukite, nesivelkite į atviras kovas, taip galite pasiekti kur kas daugiau. Šią dieną pasiekti svarių reikšmingų rezultatų galima tik vadovaujantis protu ir atsiribojant nuo karštų emocijų ar jausmų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Neskubėkite smerkti, reikalauti atsiprašymo, šią dieną ir jūsų vertinimai gali būti klaidingi. Gali būti, kad ne visa svarbi informacija jus pasieks būtent šiandien, tad bet koks skubėjimas gali būti žalingas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Neatstumkite pagalbos prašymų, jei tik galite – padėkite. Šią dieną šalia esantiems žmonėms gali labai praversti jūsų žinios ir patirtis. Antroje dienos pusėje patarimų gali prireikti jau jums patiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius