Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 17

Horoskopas lapkričio 17 d., ketvirtadieniui

22-oji Mėnulio kalendoriaus diena.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną avinams patariama būti atsargiems ir pasiruošusiems įvairiems netikėtumams. Ramybę gali sutrikdyti ir nemalonūs pokyčiai darbe, ir nelauktos naujienos asmeniniame gyvenime, šeimoje.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jums šią dieną Mėnulis žada suspindėti originaliomis idėjomis, ir būsite teisingai įvertinti. Ne mažiau emocingas laukia vakaras po darbo – galite susipykti su artimaisiais, mylimaisiais. Išdrįskite nusileisti, ir jums bus atsilyginta.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jausitės važiuojantys savo rogėse, sulauksite palaikymo iš aplinkinių. Iš vėžių kiek išmušti gali naujai paaiškėję dalykai apie kai kuriuos žmones, apie kuriuos turėjote kiek kitokią nuomonę.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną vėžius gali užklupti nepilnavertiškumo jausmas, gali kilti bendravimo problemų. Reikėtų labiau rūpintis savo dvasine būkle, sveikiau maitintis, skirti daugiau laiko savo poilsiui ir artimiesiems.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gali tekti prisiminti ir išpažinti savo kažkada karštakošiškai pridarytas klaidas. Nuoširdumas ir atvirumas šioje situacijoje padėtų sukurti naują tvirtą bičiulystę.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ši Mėnulio diena ne jūsų – gali apimti apatija, nuobodulys, liūdesys. Turėsite sukaupti visą savo tvirtybę ir nepasiduoti rudeniškos darganos poveikiui.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tikitės to ar ne, šiandien tikriausiai turėsite imtis iniciatyvos ir lyderio vaidmens. Kalbėkite drąsiai ir garsiai – jūsų atidžiai klausysis. Jei komanda bus vieninga, tikslas, galima sakyti, kaip ir pasiektas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galimos nedidelės nesėkmės, kuriam laikui sugadinsiančios nuotaiką. Tačiau diena bus palanki – jūsų galimybės plėsis. Priimkite gautus pasiūlymus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nebūkite pasyvūs. Tai laikas, kai galite patirti keistų atsitikimų. Šiandien elkitės paprasčiau, kukliau, nepervertinkite savo sugebėjimų, nedemonstruokite savarankiškumo, protingumo geriau paklausykite jums sakomų patarimų, įspėjimų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei nenorite likti ir būti vienišas, stenkitės daugiau bendrauti su priešingos lyties atstovais. Dienai persiritus į antrą pusę, neskubėkite į masines žmonių susibūrimo vietas, nes padidės nelaimingų atsitikimų tikimybė.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nebūkite smulkmeniškas – tuomet ir nuotaika nesuges dėl to, kad ne viskas yra pagal jūsų norus. Venkite tarpininkauti, ginčytis, nepasirašykite atsakingų dokumentų, nepirkite vertingų daiktų. Nemenka autoavarijų tikimybė. Saugokitės vagių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

 Palanki diena – jūsų galimybės plėsis. Priimkite gautus pasiūlymus. Šią dieną užmegztos pažintys bus laimingos. Galimas lemtingas romantiškas susitikimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius