Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 20

Horoskopas lapkričio 20 d., penktadieniui

5-oji Mėnulio diena. Gerai šią dieną būti kelyje, kuo nors pasirūpinti. Gera diena išgryninti santykius, ypač darbo, susijusius su pareigomis.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nors jausite permainų troškimą, tačiau neskubėkite pasakyti „taip“ veiklai, kuri jums neaiški. Geriau venkite aktyvios, juo labiau agresyvios ar nelegalios veiklos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pati diena neskatins ką nors aktyviai veikti – tai daugiau priklausys nuo jūsų pačių. Vieniems tai bus rami diena, kitiems nuobodi: „Nežinau, ko griebtis, ką veikti, kur nukreipti savo sąmonę“. Įdėkite pastangų ir nukreipkite sąmonę, kur jums įdomu, ir tai bus visai nebloga diena.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Diena turėtų būti gera tiems darbams, kuriems kartais sunkiai prisiverčiate, kurie reikalauja atidumo, įsigilinimo. Mėnulis Ožiaragyje – darbininko ženklas, padedantis daryti tai, kur reikalingas susitelkimas, askezė. Visai nebloga diena eiti į įvairias institucijas, teikti dokumentus, nes tai bus daroma gana ramiame fone, be konfliktų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pasistenkite objektyviai įvertinti savo galimybes. Prašydamas per daug galite likti be nieko. Pernelyg didelė fizinių ir dvasinių jėgų įtampa jus galutinai išmuštų iš vėžių. Šypsena gali padėti kur kas labiau nei patys racionaliausi argumentai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dirbsite kantriai, ramiai, produktyviai. Šiuo metu lengva strategiškai planuoti verslą, gamybą, kurti tolesnes vadovavimo gaires, numatyti tikslus. Puikiai seksis valstybės struktūrų darbuotojams – viršininkams, valdininkams, ten kur reikia paklusnumo, disciplinos, konkretumo.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kils noras kištis į svetimus reikalus, o taip pat reikšti savo nuomonę ten, kur jos nereikia. Geriau imkitės savo reikalų, diena kaip tik turėtų būti gera tiems darbams, kuriems kartais sunkiai prisiverčiate, kurie reikalauja atidumo, įsigilinimo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būsite nusiteikęs gana karingai, gal net agresyviai, nors pats veikiausiai to net nepastebėsite. Atkreipkite dėmesį, kaip į jūsų žodžius ar veiksmus reaguoja aplinkiniai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nustebsite, tačiau šiandien jus sups tik linkintys gero ir norintys padėti. Vis dėlto neatsipalaiduokite ir nepraraskite budrumo – tai gali virsti rūsčiu išbandymu, bet jei jį garbingai ištversite, likimas turėtų jus deramai apdovanoti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Prisiminimai – mielas dalykas, vis dėlto dažniausiai kur kas daugiau naudos galima gauti žiūrint į priekį. Šiandiena – ne pati šviesiausia jūsų gyvenime, bet čia mažai ką galite padaryti. Belieka laukti – debesys išsisklaidys patys.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Neprivalote visko mesti ir skubėti į pagalbą kažkam, kas nesusitvarko su savo darbais ar rūpesčiais. Jis ar ji privalo išmokti spręsti savo problemas neišnaudodamas jūsų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dirbsite daug, tačiau rezultatų kol kas nesimatys. Gali būti, kad dėl to gailėsite savęs, jausitės nuskriaustas ar nesuprastas ir neįvertintas. Stenkitės apsiriboti tik savo paties interesais – neskubėkite gelbėti viso pasaulio.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien būsite itin jautrus, o kiekvienas jums nepatikęs žodis gali sukelti emocijų audrą. Geriau bendraukite mažiau ir nesivelkite į jokius ginčus ar diskusijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius